Vychází japonské finále Hitmana, které zamířilo na ostrov Hokkaidó
zdroj: tisková zpráva

Vychází japonské finále Hitmana, které zamířilo na ostrov Hokkaidó

31. 10. 2016 18:10 | Video | autor: Honza Konfršt |

Finále první sezóny Hitmana je konečně tady. Poslední epizoda vás zavede do Japonska na ostrov Hokkaidó, což vám názorně ukáže i ve videu. Finále nese jméno Situs Inversus a uzavře tak vyprávění, jež mělo dle slov hlavního scenáristy hry, Michaela Vogta, zejména představit nové postavy v hitmanovském universu. Další případné sezóny se pak zaměří již především na příběh.

"Je to jako začátek celovečerního filmu. Znáte aktéry, víte o co jde, znáte klíčové dilema, ale vše teprve začíná," vysvětluje Vogt. Nemusíte se ale bát, že by vše končilo v této sezóně otevřeně, minimálně nějakého ukončení se dočkáte.

Že byla volba epizodického formátu úspěšná potvrdil šéf studia Hannes Seifert. Ten v tiskové zprávě děkuje fanouškům za podporu a opakuje, kterak bylo toto rozhodnutí také významným a odvážným krokem. Pochvaluje si pak především znovuhratelnost jednotlivých epizod a možnost přidávat do hry speciální obsah ve formě unikátních a časově omezených cílů.

To se samozřejmě bude týkat i lokace poslední epizody, která vás zavede do luxusního resortu kombinovaného s nemocnicí a do místa, ve kterém se snoubí krásná krajina Japonska s těmi nejmodernějšími technologiemi. Dá se jen očekávat, že i tentokrát půjde řada prvků prostředí využít k účelu odpravení cíle, které tentokrát budou k dispozici hned dva. Za připomenutí stojí, že 31. ledna hra vyjde i ve zkompletované edici a na fyzických nosičích.

zdroj: Archiv

Nejnovější články