Vydání Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr doprovází trailer a problémy
zdroj: tisková zpráva

Vydání Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr doprovází trailer a problémy

6. 6. 2018 14:14 | Video | autor: Patrik Hajda |

Akční RPG Inquisitor – Martyr ze světa sci-fi Warhammeru včera opustilo předběžný přístup. Ještě den předtím se pochlubilo obsáhlým trailerem, který elegantně shrnul hlavní prvky hratelnosti. WH40K si nicméně zaslouží ještě jeden trailer, v tomto případě spíš němý filmeček bez rušivého elementu uživatelského rozhraní.

Vydání Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr se bohužel neobešlo bez potíží. Nic nového, jen nestíhačka serverů. Tvůrci neodhadli nápor hráčů, kteří si rádi povídají (či se urážejí?) v globálním chatu. Ten tak v prvních hodinách dospělého života hry způsoboval přetížení serverů. Řešení bylo dvojí. První z nich tolik neškodí, jednoduše si momentálně nepopovídáte s ostatními hráči z celého světa (skupinový chat funguje).

Druhé řešení už není tak přívětivé. Tvůrci se totiž rozhodli pro jistotu vymazat dosavadní postup hrou u všech hráčů. Prý by jim to nemuselo tolik vadit takhle zavčasu… A jako omluvu se těšte na ošklivého companiona (viz obrázek níže). Pročištění serverů se přímo týká i naší recenze, na které se naplno začalo pracovat s neovlivnitelným zpožděním. Očekávejte ji v dohledné době. Hru pak pořídíte se slevou na Steamu.

zdroj: Archiv

Hnus zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články