Vyhraje holka s bičem, nebo obr s kladivem? Na odvěkou otázku odpoví Darksiders III
zdroj: tisková zpráva

Vyhraje holka s bičem, nebo obr s kladivem? Na odvěkou otázku odpoví Darksiders III

19. 12. 2017 10:52 | Video | autor: Václav Pecháček |

Nová ukázka gameplaye Darksiders III sice vypadá trochu genericky, ale oni asi tvůrci z Gunfire Games po žádné velké originalitě netouží. Jediné, co potřebují, je navázat na odkaz dvou předchozích dílů. Po Válce a Smrti se tentokrát své věrné zbraně chopí Zuřivost, a jak to tak vypadá, s jejím bičem si kromě klasických kostlivců potykají i mohutní lávoví obři s kladivy.

Bič kouzelnice Fury mi silně připomíná podobnou zbraň z Prototype, ale zatímco Alex Mercer sprintoval po zdech mrakodrapů, tady šviháte přemety a ne obyčejné, ne dvojité, nýbrž až trojité skoky. Souboj se samotným démonem má patřičnou šťávu, protože kromě kladiva v něm figurují i lávové schopnosti, a před tím vším je třeba hbitě uskakovat. 

zdroj: Vlastní

Kdyby vás zajímalo, proč že máte všechny ty potvory posílat zpátky na onen svět, pak vězte, že děj se odehrává paralelně s Darksiders II. Zuřivost se tu snaží porazit a zničit inkarnace sedmi smrtelných hříchů. Pochybuju, že si troufne na podobně kreativní přístup, který vyznával třeba John Doe ve filmu Sedm – spíš bych se vsadil, že to všechno skončí několika pořádnými fackami bičem.

Darksiders III stále ještě nemá datum vydání stanovené přesněji než na rok 2018, ale aspoň už víme, že vyjde jak na PC, tak na PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články