Vyrazte na postapokalyptické moře v tahovce Depth of Extinction
zdroj: tisková zpráva

Vyrazte na postapokalyptické moře v tahovce Depth of Extinction

6. 10. 2018 9:32 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Malých nezávislých her není nikdy dost, tím spíš, když si půjčují z průzkumnictví FTL, z taktických soubojů XCOMu a ještě k tomu se odehrávají na otevřeném moři. Co číhá v jeho vlnách a na dně? To vám předvede dystopická taktická strategie Depth of Extinction.

Podobně jako na vyšších obtížnostech v XCOMu byste se, zejména ze začátku, v Depth of Extinction neměli upínat na členy své posádky, existuje totiž vysoká pravděpodobnost, že se nedožijí příštího dne. Možná ani příštího tahu. Tahové souboje plné procentuálních pravděpodobností, krytí a schopností se ve strategii s mimozemskou invazí inspirují na první pohled, zasazením se ovšem liší.

zdroj: Archiv

Po blíže neurčené katastrofě má lidstvo omezené množství zásob, každá zbraň i kousek vybavení je tedy velmi cenná a zvýší vaši šanci na přežití. Dokonce i pokud vás podmořská monstra anebo rivalští mořští vlci dostanou všechny, můžete si vybavení přenést do příštího pokusu a další plavbu si tak usnadnit.

Svým vojákům můžete vybrat jednu z deseti různých specializací a vyzbrojit je více než stovkou rozličných kousků výbavy. Depth of Extinction pořídíte na itch.io, GOG anebo Steamu s cenovkou dvaceti dolarů shodně ve všech obchodech.

Nejnovější články