Vyšel datadisk Road To Gehenna k vynikající The Talos Principle
zdroj: tisková zpráva

Vyšel datadisk Road To Gehenna k vynikající The Talos Principle

24. 7. 2015 12:08 | Video | autor: Aleš Smutný |

Logická záležitost The Talos Principle patřila k tomu nejlepšímu, co se loni urodilo (viz recenzi). Přemýšlivý a k přemýšlení nutící titul dokázal svým světem a příběhem pohltit skoro tak dobře, jako puzzly nejrůznější náročnosti. Tvůrci z Croteam ovšem nespí na vavřínech a servírují vám datadisk jménem Road to Gehenna. Stejně jako původní hra, i datadisk, který vyšel včera, je plný odkazů na náboženství, víru a spasení.

Tentokrát se ocitnete v roli Uriela, posla božího (Elohimova), který se vydává do skryté části simulace, v níž jste se nacházeli v původní hře, s cílem osvobodit z ní trpící duše zatracených. Gehenna, jak se nazývá tento kout světa pak bude mít vlastní společnost, historii, filosofii a samozřejmě i obyvatele, na něž narazíte.

Kromě toho zde ale ovšem najdete i puzzly, na nichž stojí příběh, jemuž se ale zase nebudete muset věnovat, nechcete-li (ale byla by to škoda). Road to Gehenna vychází nejprve na PC, kde ji pořídíte za 10 eur, přičemž později se přidá na PlayStation 4 a Nvidia Shield. Na Steamu je momentálně datadisk k dostání s desetiprocentní slevou.

zdroj: Archiv

Nejnovější články