Vyšel pacifický datadisk Apex pro Arma 3
zdroj: tisková zpráva

Vyšel pacifický datadisk Apex pro Arma 3

12. 7. 2016 10:37 | Video | autor: Aleš Smutný |

Pokud patříte mezi milovníky válečné simulace Arma 3 od Bohemia Interactive, určitě si nenechejte ujít nový datadisk Apex, který vyšel včera. Zavede vás na fiktivní pacifický ostrov Tanoa, který je bohatý na nerostné suroviny, což samozřejmě láká i pozornost CSATu a nově i třetí frakce, jíž jsou gangy a zločinecké organizace právě z Tanoy sjednocené pod iznačením Syndikát. V kampani se pokusíte uchovat ostrov v původním stavu za síly NATO. Pro kampaň je především důležitý fakt, že nabídne kooperaci pro čtyři hráče.

Kooperaci naznačuje i nový trailer, který vydání datadisku doprovází. Zaměřuje se tentokrát především na kampaň a demonstraci nové techniky. Ta nabídne 13 nových zbraní, 10 vozidel, kde najdete i VTOL a také novou kamufláž, která odpovídá specifikům nového prostředí. Tanos nabídne zcela jiné přírodní podmínky, než Altis a Stratis a pacifická džungle představuje nejen možnost pro aplikaci nových kamufláží, ale také nutnost upravit svou taktiku, protože si na odlišný styl musíte zvyknout.

Samostatně vás Apex vyjde na Bohemia Store na 829 korun, ale potřebujete k němu samozřejmě základní hru. Pokud ji nemáte, je k dispozici Arma 3 Apex Edition, kde najdete původní titul i nový datadisk a k tomu DLC Helicopters, Marksmen, Karts a obsah Deluxe edice Army. To už vás vyjde na 1699 korun.

zdroj: Archiv

Nejnovější články