Vyšla Eidolon, hra o přežívání v postapokalyptickém Washingtonu
zdroj: tisková zpráva

Vyšla Eidolon, hra o přežívání v postapokalyptickém Washingtonu

6. 8. 2014 13:35 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jaké by to bylo probrat se v krajině, kde není ani živáčka a všechny architektonické prvky naší civilizace zjevně už pár set let pohlcuje příroda? Nezávislý titul Eidolon vás vtělí do kůže člověka, který přesně tohle musí řešit. Probíráte se v opuštěném Washingtonu, přibližně v roce 2400. K dispozici máte luk, rybářský prut a spoustu otázek ohledně toho, co se stalo. Právě objevování světa po konci lidstva je hlavní složkou hry.

Informace o mrtvé kultuře budete získávat ze zápisníků, deníků, novin a všeho, co se vám při putování krajinou dostane do ruky. Nicméně nebude to jen o postapokalyptické detektivce, ale také přežívání. Musíte jíst, tedy lovit, sbírat houby a snažit se vyhnout nebezpečí v podobě medvědů a pum. Tedy živých pum, ne vybuchujících.

Na Eidolon pracovalo nezávislé studio Ice Water Games a nyní hru vydávají, dokonce v době, kdy původně slíbili. O tom, jak bude Ediolon vypadat vám poreferuje poněkud zadumanější trailer, na jehož konci ale nesmíte minout poučku o tom, co se stane, když pustíte šíp do kožichu medvěda. Pokud by na vás bylo tohle vyprávění příliš zasněné, podívejte se třeba na jedenáct minut z hraní, které najdete pod trailerem. Eidolon si můžete koupit za 15 dolarů třeba na stránkách studia.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články