Vývojářský deník DayZ vysvětluje, proč ještě není alfa verze
zdroj: tisková zpráva

Vývojářský deník DayZ vysvětluje, proč ještě není alfa verze

5. 8. 2013 14:30 | Video | autor: Aleš Smutný |

Pokud se těšíte na samostatný titul DayZ, jistě jste obrněni pořádnou dávkou trpělivosti (a nebo už neuroticky ohryzáváte futra od dveří). Vývoj DayZ se prostě táhne a musíme se smířit s tím, že dodat plnohodnotný multiplayerový titul, který překoná původní mod není tak snadná záležitost. Potvrzuje to i toto video, kde si můžete poslechnout Deana Halla ohledně toho, proč se hra zpožďuje a Ivana Buchtu, který se rozpovídal o novinkách v Černarusi.

Kdybychom měli polovinu videa, která se věnuje technickým stránkám momentální verze hry, zkrátit, stačilo by citovat Deana Halla. „Momentálně není co hrát, není čím se bavit“. Prostě se stále pracuje na technických záležitostech a alfa by vám toho moc nedala.

Což neznamená, že se tu nedozvíte nic zajímavého. Řeč jde například o tom, že bude předělán systém zranění, a to včetně animací a nebo krvácení z míst, která budou opravdu zraněná. Navíc je tu pěkné, atmosférické intro včetně zajmutí a svlečení slabšího přeživšího do podvlíkaček (lidi se už mod verzi občas začali chovat dle své přirozenosti, tedy jako monstra). A pasáž s lovem čtyř zombií má se sluchátky celkem hutnou atmosféru.

...

Nejnovější články