Vzestup Skywalkera dorazí i do Star Wars Battlefront 2
zdroj: Electronic Arts

Vzestup Skywalkera dorazí i do Star Wars Battlefront 2

17. 12. 2019 14:22 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Tento podzim je sezónou Hvězdných válek. Po Star Wars Jedi: Fallen Order a seriálu Mandalorian do kin míří také zakončení nové trilogie, Epizoda IX: Vzestup Skywalkera. Tato událost se neobejde bez dodatečného obsahu pro multiplayer dva roky starého Battlefrontu 2, kam přibude nová planeta, jednotky a pár kosmetických vylepšení pro existující hrdiny.

Vzestup Skywalkera se už v minulých dnech probojoval do Fortnite, kde Disney ve spolupráci s Epicem uspořádalo exkluzivní promítání jedné nové scény a do battle royale přihodilo i pár nových kosmetických věciček. V případě Star Wars Battlefront 2 také nepůjde pouze o kosmetická vylepšení, byť se Rey, Kylo Ren a Finn dočkají čerstvé porce skinů.

Již dnes, 17. prosince, se ve hře objeví čtyři nové podpůrné jednotky z filmové předlohy. Na straně odboje přibude nová varianta střelce a špiona založená na dříve neviděných mimozemšťanech, První řád pak dostane létajícího troopera a pozemní červené stormtroopery.

zdroj: Archiv

Po premiéře filmu, 20. prosince, přibude ještě nová lokace na zatím nepojmenované džunglové planetě. Do rotace pro kooperaci se dostanou také mapy z Takodany, Jakku a Starkiller Base. Příští rok v lednu se pak do bitvy připojí rozkošný droid BB-8.

Všechny updaty dorazí do kompletu Celebration Edition, který si můžete pořídit buď zvlášť, nebo si ho přikoupit coby vylepšení k základní hře. Zároveň je ale Star Wars Battlefront 2 součástí cenově mnohem výhodnějšího předplatného Origin Access.

Nejnovější články