World of Warships opustila betu a vplouvá do plné verze
zdroj: tisková zpráva

World of Warships opustila betu a vplouvá do plné verze

17. 9. 2015 14:05 | Video | autor: Aleš Smutný |

Ačkoliv se dalo říct, že finální verze betatestu World of Warships de facto byla plnou verzí, až teď platí, že se jakékoliv technické chyby neschovají za nálepku BETA. Tahle námořní multiplayerová akce totiž opustila bezpečný přístav testování a vychází „naostro,“ přičemž se do ní můžete rovnou pustit, protože je díky free-to-play modelu zdarma. Pro Wargaming jde o nejdůležitější událost letošního roku, což ostatně potvrzuje i šéf společnosti Victor Kislyi.

„Spuštění World of Warships je největší release, jež se u nás letos odehrál,“ vysvětluje Kislyi pozici nové hry ve stále se rozvíjejícím portfoliu. „Všichni zúčastnění dali své srdce a duši do vytvoření opravdu výjimečné hry a jsme hrdí, že titul můžeme nabídnout hráčům po celém světě. Doufáme, že se jim bude líbit stejně, jako nám.“

Hodí se připomenout, že za World of Warships stojí petrohradští tvůrci z Lesta Studio, kteří mají na poli námořní akce a simulace více zkušeností, třeba z povedené Pacific Storm. Spuštění hry doprovází rovnou dva trailery, přičemž jeden krátce shrnuje možnosti, jež hra nabízí a druhý se plnou parou vydává na pole CGI, kde se snaží především o nastolení správné atmosféry. World of Warships si můžete stáhnout a zahrát na oficiálních stránkách.

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

Nejnovější články