World War 3 připomíná Battlefield grafikou i tanky
zdroj: tisková zpráva

World War 3 připomíná Battlefield grafikou i tanky

21. 8. 2018 13:00 | Video | autor: Václav Pecháček |

Pokud vám nesedí druhá světová válka a hledáte alternativu k Battlefieldu V, určitě byste měli sledovat World War 3. Tahle multiplayerová střílečka se chlubí skvělou grafikou, hromadnými pěchotními souboji na velkých mapách, a hlavně spoustou dalších možností, jak nepříteli zatopit. Lze sednout do obrněných vozidel či tanků, nebo dokonce ovládat drony a rozsévat zkázu mezi mravenečky dole na ulici pomocí naváděných raket.

Věrohodnost by se měla týkat výstroje simulované ve spolupráci se skutečnými výrobci, balistického systému a všeobecného pocitu, že po bojišti nepobíháte s kuličkovkou, ale skutečnou útočnou puškou. Nepřátelé sice nepadají tak úplně na jednu ránu, ovšem taky do nich v žádném případě nemusíte vyprázdnit celý zásobník.

zdroj: Archiv

Slibně zní i zpracování skutečných světových armád a také lokací, takže si zabojujete v ulicích Moskvy, Varšavy a dalších existujících měst. Jestli po vaší návštěvě ještě existovat budou, to už je jiná otázka. Na procházce zdevastovanými ulicemi, na jaké byste klidně mohli narazit v Praze nebo Brně, je každopádně něco vrcholně znepokojujícího, co v našinci pouštní mapy někde na Blízkém východě asi neprobudí.

Vývoj prý jde tvůrcům z polského studia The Farm 51 pěkně od ruky. Na Gamescomu mají přichystanou hratelnou ukázku a brzo se chystají otevřít brány většímu počtu hráčů v rámci technických testů. Nějaká forma všeobecného předběžného přístupu by tak pravděpodobně mohla dorazit ještě letos.

World War 3 zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články