Záběry z akčního RPG Curse of the Dead Gods jsou nádherné
zdroj: tisková zpráva

Záběry z akčního RPG Curse of the Dead Gods jsou nádherné

25. 2. 2020 7:30 | Video | autor: Patrik Hajda |

Studio Passtech Games možná neznáte, ale třeba jste se setkali s jeho zajímavou akční adventurou Masters of Anima, ve které jste měli pod palcem stovku služebníků bojujících a řešících puzzly za vás. V nadcházející roguelite diablovce Curse of the Dead Gods takový luxus nemáte. Do temných kobek se vydáte sami, a ještě s prokletím na krku. A v pohybu to vypadá vážně dobře.

Komiksový styl spojený s hlubokou temnotou akčnímu RPG Curse of the Dead Gods sekne, o čemž se můžete přesvědčit v novém videu níže. Záběry vás v rychlém sledu provedou mnoha aspekty hry od soubojového systému přes všudypřítomné pasti až po hádanky a skrytá tajemství.

Skutečně neprostupnou tmou se sunou podivně zkřivená těla démonů, jejichž obrysy se začnou vykreslovat až ve vaší bezprostřední blízkosti, pokud tedy dříve nezapálíte misku s olejem či nezpůsobíte oslepující výbuch.

Pasti, které zde v dávných dobách zanechal konstruktér v obavách, že by mu někdo vykradl hrobku, vás sice budou ohrožovat, ale sami je můžete použít proti zdejším obyvatelům. Spustíte plamenomety, do kterých démoni bezmyšlenkovitě vkročí, nebo je třeba strčíte na výsuvné bodce.

zdroj: Archiv

Po vyčištění místností od všeho zlého má smysl se kolem sebe porozhlédnout. Třeba narazíte na falešnou zeď, za kterou se kromě další pasti ukrývá i poklad. Čím hlouběji proniknete do bludiště místností, tím lepší odměny na vás čekají. A vaše smrt se stává pravděpodobnější.

Ale z každého průchodu si něco málo odnesete, aby následující ponoření do temnoty bylo trochu jiné a umožnilo vám dostat se zase o pár metrů dál. Zkrátka klasický roguelike křížený s běžnou diablovkou v pohledné grafice.

Curse of the Dead Gods vstoupí do předběžného přístupu na Steamu už 3. března.

Nejnovější články