Záběry z alfy Iron Harvest ukazují klasické RTS v neobvyklém meziválečném prostředí
zdroj: tisková zpráva

Záběry z alfy Iron Harvest ukazují klasické RTS v neobvyklém meziválečném prostředí

10. 8. 2018 12:56 | Video | autor: Patrik Hajda |

Všechno to začalo krásnými malbami Jakuba Różalskiho, který touto formou vdechl život alternativním 20. létům minulého století. Jeho doba se vyznačuje déle trvající 1. světovou válkou, která dala vzniknout bojovým mechům. Tento svět se následně dostal do veleúspěšné deskovky Scythe a později se ho ujala i realtimová strategie Iron Harvest. Backeři poslední jmenované už mohou zkoušet alfu, která nevypadá vůbec špatně.

Vzhledem k tomu, že se s Iron Harvest počítá až koncem příštího roku, nečekejte zázraky. Hratelnost přesto vypadá dobře. Pěchota i obří roboti bojují bok po boku, prostředí dostává zabrat, nechybí stavba nových budov základny, prezentuje se možnost změnit třídu vojáků za pochodu a tak dále. Vůbec bych se nebránil vlastnímu vyzkoušení hry.

To je umožněno všem podporovatelům kickstarterové kampaně, kteří sáhli alespoň po digitální deluxe edici. Ostatní nemusí naříkat. Iron Harvest si můžete předobjednat z oficiálních stránek a získat tak okamžitý přístup do aktuální alfy a dalších testovacích verzí. V případě PC počítejte s 48 eury, na konzolích je to mastnějších 61.

Právě spuštěná alfa verze obsahuje pět mechů z více než třiceti plánovaných, dalších deset hratelných jednotek a dva herní módy. Alfa s pořadovým číslem 2 dorazí v prosinci a zaměří se na multiplayerovou složku. Finální hra počítá s implementací hrdinů a dalších jednotek, třemi kampaněmi, kooperací i kompetitivním multiplayerem se sezónami a žebříčky. Po vydání budou následovat bezplatná DLC a updaty.

zdroj: Archiv

Nejnovější články