Záběry z Borderlands 3 unikly před zítřejším oficiálním streamem
zdroj: tisková zpráva

Záběry z Borderlands 3 unikly před zítřejším oficiálním streamem

30. 4. 2019 15:35 | Video | autor: Patrik Hajda |

Udržet dnes něco pod pokličkou do posledního možného bodu není nic snadného. Společnost Gearbox Software má na zítřejší večer naplánovanou událost v Los Angeles, odkud bude streamovat první záběry z hraní Borderlands 3 do celého světa. Malou ochutnávku dostáváme už nyní. Možná ale nedopatřením.

Zítra v 19:00 se na Twitchi rozjedou streameři, kteří byli vybraní, aby si zahráli Borderlands 3 s rozšířením Echocast pro Twitch. Do jejich hratelné ukázky byly ukryty čtyři červené truhly, které mohou otevírat sami diváci. Následně si z nich vyberou předměty, které opravdu obdrží ve své vlastní kopii hry po jejím vydání.

Kromě otevírání beden si diváci mohou nad rámec probíhajících záběrů prohlížet inventář streamera, jeho aktuální vybavení a odemčené skilly. Jak to zítra bude zhruba vypadat, se dozvíte z uniklého videa níže, ve kterém nechybí komentující Claptrap.

 

Pokud si chcete zabojovat o loot (otevření bedny je časově omezené a jen někteří diváci si odměnu vyberou, ostatní dostanou náhodnou), musíte splnit několik podmínek, mít několik účtů a ty navzájem propojit. Kompletní návod naleznete zde. Borderlands 3 vychází 13. září v Epic Games Storu, na PlayStationu 4 a Xboxu One.

Nejnovější články