Záběry z Warhammer: Verminitide 2 jsou plné setnutých a rozdrcených hlav
zdroj: tisková zpráva

Záběry z Warhammer: Verminitide 2 jsou plné setnutých a rozdrcených hlav

1. 3. 2018 16:54 | Video | autor: Patrik Hajda |

Druhý díl kooperativní řezničiny ze světa fantasy Warhammeru je na dohled. Warhammer: Vermintide 2 vychází přesně za týden, tedy ve čtvrtek 8. března, ale do válečné vřavy se můžete vrhnout již teď. Stačí k tomu jediné – udělat předobjednávku.

Pokud svou touhu po rozsekání nechutných skavenů nedokážete udržet na uzdě, zamiřte na Steam a pořiďte si běžnou nebo sběratelskou edici. Obě jsou k dispozici s 10% slevou, obě vám zajistí DLC Death on the Reik pro první Warhammer: The End Times – Vermintide a rovněž obě vás vpustí do právě probíhající „bety“, která skončí stejně jako sleva v den vydání hry. Sběratelka k tomu přihodí ještě soundtrack, wallpapery, mapu a další malé bonusy.

Pokud tedy máte další tři stejně nedočkavé kamarády, můžete se směle pustit do čtyřčlenné kooperace v Chaosem zmítaném světě Warhammeru. Chopte se jednoho z pěti hrdinů, vybavte ho sekyrou, mečem, kopím, kladivem, lukem nebo jinou vámi preferovanou zbraní či kouzlem a vyrazte společně zastavit příval obřích krysáků. Nové video níže vám pak napoví docela účinnou strategii – hlava je jejich slabinou, ale pšt!

zdroj: Vlastní

Nejnovější články