Záběry ze strategie Conan Unconquered se hemží pavouky a tlejícími mrtvolami
zdroj: tisková zpráva

Záběry ze strategie Conan Unconquered se hemží pavouky a tlejícími mrtvolami

12. 4. 2019 12:00 | Video | autor: Patrik Hajda |

Fanouškům Conana a realtimových strategií už zbývají méně než dva měsíce do vydání hry Conan Unconquered. O té už toho víme poměrně dost, ale teprve nyní se na všechny ty informace můžeme konečně podívat na komentovaných záběrech z hraní.

Téma je samozřejmě fajn, procedurálně generované mapy nejsou na škodu, tower defense prvky také ne, ale čím je pro mě Conan Unconquered skutečně zajímavá, je neustálá obava z šířícího se ohně, který bez vaší pozornosti srovná celou pevnost se zemí. Kupící se mrtvoly před branami zase rozšíří nemoci mezi poddanými a v řadách vojska.

V Conan Unconquered se budete převážně bránit vlnám nepřátel, po jejichž odražení se můžete sami vydat se skupinkou ikonických hrdinů na průzkum okolí, kde narazíte třeba na mocné artefakty, které vám pomohou v pozdější fázi hry.

zdroj: Archiv

Kromě toho se staráte i o zdroje, které těžíte z ložisek. Není jich nekonečno, takže musíte dobře zvážit, které budovy upřednostnit a kam soustředit výzkum. Naštěstí můžete celý ten mumraj pozastavit, v klidu rozdat rozkazy, započít výrobu, nechat postavit hradby a poté se vrátit do reálného času a sledovat, jak se vaše plány naplňují.

Conan Unconquered vyjde 30. května na Steamu, kde už jsou spuštěné předobjednávky. Samotná hra bude stát 30 eur, její deluxe edice je o třetinu dražší a najdete v ní dvě nové jednotky (Krále Conana a Kalanthese), soundtrack a ebook.

Nejnovější články