Začněte si připravovat zbraně, Monster Hunter: World vás vpustí do světa příšer v lednu
zdroj: tisková zpráva

Začněte si připravovat zbraně, Monster Hunter: World vás vpustí do světa příšer v lednu

20. 9. 2017 11:44 | Video | autor: Patrik Hajda |

Monster Hunter: World patřil mezi překvapení letošní E3. Ne tedy ve smyslu, že by nikdo nepočítal s dalším dílem série, ale málokdo mohl vytušit, na jaké platformy vyjde. Kromě různých spin-offů byly dříve hlavní doménou konzole od Sony a Nintendo. Nadcházející díl se však podívá na PlayStation 4, Xbox One a dokonce i PC a to již zkraje příštího roku.

Bohužel pro hráče na PC budou mít konzole jistou časovou exklusivitu. Na nich Monster Hunter: World vyjde 26. ledna 2018, zatímco počítačová verze bude následovat později bez bližšího upřesnění data vydání. Aspoň budete moci nastudovat různé techniky, jak skolit monstrum větší než dům.

Video z právě probíhající herní výstavy Tokyo Game Show odhaluje pestrobarevný divoký svět plný různorodé fauny a flóry. Dobře, lesní porost vás asi nebude zajímat tolik, jako dinosauří zhůvěřilosti, i když k jejich skolení se dají šikovným způsobem využít liány a můžete se před nimi snadno zamaskovat listím.

zdroj: Archiv

Monster je v Monster Hunterovi logicky požehnaně. Ve videu můžete vidět démonickou Godzillu, veverkoidní dračici, podivnou chlupatou kouli s krysím obličejem, žaboptáka Puei-Puei a v samotném závěru skutečného démona s libozvučným jménem Nergigante.

I když se maskování a spoutání liánami neskutečně hodí, k vlastnímu popravení potvor potřebujete pořádné zbraně. Těch nám tvůrci pomocí půlminutových videí představili již čtrnáct a naleznete mezi nimi klasiky jako oštěp, luk, kladivo, meč, dýky, ale i specialitky typu lovecký roh, oboustranný meč s doprovodným broukem, ale také automatické zbraně. Na všechny se podívejte na YouTube kanále hry.

A aby toho nebylo málo, celou parádu můžete shlédnout na dvacetiminutových záběrech z hraní. Ty ukazují stopování vaší kořisti ve stylu posledního Zaklínače a souboje s několika monstry. Jen pro připomenutí, nemusíte být na všechno sami. Když budete potřebovat, jednoduše zavoláte o pomoc a dříve či později se k vám připojí až tři další hráči z kterékoliv části světa – servery totiž nerozdělí komunitu na klasickou USA, Evropu a Asii.

Nejnovější články