Zajímá vás, jak se dělá herní thriller? Adventura Twin Mirror vám to prozradí
zdroj: tisková zpráva

Zajímá vás, jak se dělá herní thriller? Adventura Twin Mirror vám to prozradí

10. 9. 2018 10:09 | Video | autor: Patrik Hajda |

Francouzské studio Dontnod má poměrně napilno. Jen co tvůrci dokončili ne zas tak skvělého Vampyra, valí se na nás hned se dvěma epizodickými adventurami najednou. První epizoda pětidílného pokračování Life is Strange 2 dorazí již koncem tohoto měsíce, zatímco na první epizodu trojdílné Twin Mirror si počkáme o něco déle. O obou toho stále moc nevíme, avšak v případě nové značky se o osvětu postará série vývojářských deníčků.

Vytvořit thriller se po zhlédnutí následujícího videa nezdá nijak složité. Jednoduše si pro svůj příběh zvolíte malé zapadlé městečko v údolí kdesi v Západní Virginii, které kdysi dávno těžilo z průmyslu. V dnešní době ale strádá, lidé jsou chudí a nemají do čeho píchnout, takže jsou podivní. A podivnost je něco, co silně napomáhá atmosféře.

Vytvořit thriller se tedy zdá být „jednoduché“, ale vytvořit dobrý thriller, to už je něco jiného. Snad se to Francouzům podaří, protože Twin Mirror nevypadá špatně (dobře, ten chlápek v restauraci by potřeboval injekci s pořádnou dávkou animací obličeje). Kromě vývojářského deníčku mohou přijít vhod Adamovy dojmy z hraní z letošního Gamescomu. První epizodu Lost on Arrival očekávejte zkraje příštího roku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články