Zapněte si GPS, Need for Speed: Payback bude mít nejrozlehlejší svět z celé série
zdroj: tisková zpráva

Zapněte si GPS, Need for Speed: Payback bude mít nejrozlehlejší svět z celé série

27. 9. 2017 11:33 | Video | autor: Adam Homola |

Stálice arkádového závodění se blíží a dopředu vás upozorňuje, že byste se na ni měli pořádně připravit. Need for Speed: Payback totiž v listopadu přijede s největším otevřeným světem, jaký kdy série nabídla. Fortune Valley má být rozlehlé a jakkoliv může někdy u zmínky o „obřím otevřeném světě“ obracet očima, v případě arkádové závodní hry jde o vítaný prvek.

To ostatně dříve dokázala jak sama série Need for Speed, tak například konkurenční Forza Horizon. Fortune Valley se bude v Need for Speed: Payback skládat z několika velkých částí a nabídne víceméně všechno, co byste od prostředí v takové závodní hře čekali: pouště, kaňony, lesy, hory, města…

Každá oblast bude mít jak vlastní název, tak i vlastního ducha, tvář, jasné záchytné body a samozřejmě i nechvalně známé pouliční závodníky a jejich klany. Chybět nebudou samozřejmě ani „collectibles“ ve formě starých opuštěných vraků.

Ty stačí najít, sebrat a pak na nich v garáži pořádně zapracovat. Z ošklivého a rezavého káčátka tak můžete při troše snahy a píle vysoustružit klenot, který na rozlehlých silnicích Fortune Valley normálně neuvidíte.

zdroj: tisková zpráva

Na jihovýchodě Fortune Valley najdete město Silver Rock se spoustou bohatých čtvrtí a uliček, zatímco kousek odtamtud bude do kontrastu hrát industriální oblast Boomville. Západně od Silver Rocku najdete poušť Liberty Desert, kde strávíte hodně času. Právě tam, konkrétně na opuštěném letišti Airfield 73, začínáte a budete tam mít první garáž.

Jižně od pouště jsou k nalezení zbytky kostela Las Almas, na západě je zase klidná přírodní oblast Mount Providence a mír i klid najdete také v městečku Braxton. Severu Fortune Valley zase dominuje Silver Canyon.

Některé z oblastí vám už představí v pohybu přiložený trailer, který zároveň ukáže, proti komu se kde postavíte a co vás tam čeká a nemine. Need for Speed: Payback vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One 10. listopadu.

Nejnovější články