Zapomeňte na Marrákeš, Hitman 2 míří do Kolumbie
zdroj: tisková zpráva

Zapomeňte na Marrákeš, Hitman 2 míří do Kolumbie

3. 9. 2018 12:15 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Hitman 2 upustil od epizodického vydávání, ale jinak si zachovává ráz „prvního“ dílu, takže budete moct tentokrát cestování ve spojení s nájemným vražděním sfouknout klidně najednou hned 13. listopadu. Jeden z exotických výletů vás vezme do drogovými kartely a krokodýly prolezlé Kolumbie. Aspoň tu spoustu mrtvol budete mít na koho svést.

Vzhůru za dobrodružstvím! Agent 47 se vydává do jihoamerického deštného pralesa, který je sám o sobě dost nebezpečný, totiž plný příležitostí zakamuflovat vaše vraždění jako řadu nešťastných událostí. Potrhání šelmou byla jistě jen nehoda, podezřelá podnikatelka spadla do jezírka s krokodýly náhodou a tenhle drogový dealer se na liáně určitě oběsil kvůli nešťastné lásce.

Obnovený Hitman se profiluje jako detailní sandbox pro nájemného zabijáka, což jsme si koneckonců předvedli v jarní sérii LongPlayů. Adam s Vaškem se pokračování určitě nemůžou dočkat. I vy ostatní můžete počítat se spoustou převleků, zbraní a nástrojů, s jejichž pomocí bude potřeba zlikvidovat znelíbené cíle. Ideálně co nejkreativnějším, tedy vlastně nejvíc nenápadným způsobem.

zdroj: Archiv

Ale jak jsme se ve videích mnohokrát přesvědčili, nestačí si všechno detailně naplánovat, daleko víc využijete umění improvizace. Umělá inteligence má být tentokrát ještě chytřejší, takže nepočítejte s nějakými vyzpytatelnými rutinami jejího chování.

V rámci balíčku World of Assassination se ale podíváte i do lokací z předchozího dílu, ovšem s inovacemi z toho aktuálního. Paříž, Sapienza, Marrákeš, Bangkok, Colorado i Hokkaidó obohatí systém progrese, schovávání ve vysoké trávě a v davech, vylepšená umělá inteligence a obtížnost i nové zbraně. Příjemně potěší fakt, že balíček map obdrží majitelé původní hry úplně zdarma.

zdroj: Archiv

Inovací se dočká mód Sniper Assassin, protože historicky poprvé můžete Hitmana hrát ve dvou. Jde o klasickou likvidaci cílů v kooperaci s kamarádem, a pokud si hru předobjednáte, dostanete do něj přístup už teď.

Jinak si na vydání Hitman 2 musíte počkat do 13. listopadu, kdy vyjde na PC, Xbox One a PlayStation 4. Zatím se zdá, že v IO Interactive moc dobře vědí, co dělají, i co hráči od plešatého zabijáka vlastně chtějí.

Nejnovější články