Závěr Star Wars Jedi: Fallen Order: Geniální, nebo jen fan service?
zdroj: Vlastní foto autora

Závěr Star Wars Jedi: Fallen Order: Geniální, nebo jen fan service?

13. 3. 2020 16:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Star Wars Jedi: Fallen Order byl překvapením z čistého nebe. Do konce minulého roku jsme si studio Respawn Entertainment asociovali pouze s online střílečkami, jenže co se nestalo. V EA se asi rozhodli riskovat, a tak dovolili Respawn udělat singleplayerovou lineární hru s Jediem v hlavní roli. A ona se vážně povedla. Matěj jí dal v recenzi osmičku, s čímž se Vašek s Adamem shodnou. Na čem se ale společně neshodnou, je samotný závěr hry.

Vašek s Adamem Star Wars Jedi: Fallen Order jako jediní z redakce dohráli a my nechtěli riskovat, že nám při jedné ze svých debat o hře kecají i její konec. Tak jsme je na chvíli zavřeli do studia, namířili na ně kameru a nechali si je všechno hezky vyříkat. Podle Vaška je totiž konec opravdu nesmírně povedený a zážitek z celé hry mu její závěr posouvá ještě o kus dál.

Na druhé straně barikády stojí Adam, kterému se konec zase tolik nepozdával a jakkoliv závěrečná rozhodnutí designérů celé hře nohy nepodrazila, Adamovi to prostě zase tolik nesedlo. Proč? Dozvíte se ve videu, které je, jak už název napovídá, jedním velkým spoilerem.

Pokud jste tedy Star Wars Jedi: Fallen Order dohráli, nebo ani hrát nechcete, můžete se vesele dívat. Pokud se na hraní ale teprve chystáte, nebo ještě nejste na konci, video si rozhodně nepouštějte! Kluci vám v něm vykecají jak hlavní pointu, tak i celou závěrečnou pasáž. A vy nám napište do komentářů na jakou stranu (Síly...) se klaníte vy.

zdroj: Archiv

Nejnovější články