Zítra vychází druhá epizoda Life is Strange 2 plná pravidel a Kapitána Spirita
zdroj: tisková zpráva

Zítra vychází druhá epizoda Life is Strange 2 plná pravidel a Kapitána Spirita

23. 1. 2019 12:21 | Video | autor: Patrik Hajda |

Příběh bratrů Diazových se po čtyřměsíční pauze konečně dočká pokračování. Po událostech první epizody adventury Life is Strange 2 je dvojka chlapců na útěku před zákonem a druhá epizoda na jejich trable navazuje až po několika měsících, kdy krajinu pohltila krutá zima. Nový trailer napoví, co vás zítra čeká.

Druhá epizoda svým názvem Rules perfektně vystihuje, oč vlastně půjde. Mladší z bratrů Daniel se začíná seznamovat se svými nově nabytými schopnostmi a starší z bratrů Sean je tu od toho, aby na svého mladšího brášku dohlédl.

Pro tyto účely si dvojice stanoví tři základní pravidla – nikdy nepoužívej své schopnosti na veřejnosti, nikdy a s nikým o nich nemluv, uteč od nebezpečí. Husté lesy jim poskytnou dostatek soukromí pro ovládnutí nových schopností. Ale znáte děti, dodržování pravidel není jejich silnou stránkou.

zdroj: Archiv

Důležitou roli v druhé epizodě sehraje i Captain Spirit, tedy chlapec hrající si na hrdinu, který se poprvé objevil ve své vlastní hře (je zdarma na všech platformách). Pokud jste se zdráhali vyzkoušet si toto kratičké dobrodružství, nyní je nejvyšší čas tento rest dohnat.

Uložené pozice ze hry The Awesome Adventures of Captain Spirit totiž ovlivní děj druhé epizody Life is Strange 2. Pokud tedy nechcete nechat věc náhodě a držet osud pevně ve svých rukou, seznámení s Kapitánem Spiritem s přehledem zvládnete během dnešního večera. Nová epizoda Rules vychází již zítra na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články