Znáte 11 důležitých faktů o Frostpunk? Nové video vám je připomene
zdroj: tisková zpráva

Znáte 11 důležitých faktů o Frostpunk? Nové video vám je připomene

18. 4. 2018 17:46 | Video | autor: Patrik Hajda |

Tak už je to skoro tady. Tvůrci výtečného survivalu This War of Mine jdou po více jak třech letech na nelítostný trh s dalším pokusem šokovat. Ve Frostpunku také panuje ledové počasí, řeší se hlad a důležitá rozhodnutí. V žádném případě se jim nevyhnete a už vůbec se vám nepodaří vybrat to správné. Žádné takové totiž neexistuje.

Survival strategie Frostpunk vychází již za pár dní, přesněji příští úterý, 24. dubna. Tou dobou vám bude svěřena poslední skupinka lidí na světě, s jejichž pomocí se pokusíte vybudovat Nový Londýn – město budoucnosti, v jehož centru je gigantický generátor energie a ještě důležitějšího tepla.

Zpočátku posíláte promrzlé dělníky pro okolo se válících suroviny, ze kterých postupně budujete městečko znečišťující ovzduší. Manuálně neefektivní lidi časem vystřídají obří automatoni, a lidé se tak mohou soustředit na výlety za hranice bezpečí domova. Doma vás čeká spousta důležitých rozhodnutí – budete vládnout tvrdou rukou? Zavedete dětskou práci? Budete štědří nebo vařit sekerkovou polívku? Je to na vás a na vašem umění vypořádání se s následky...

zdroj: Vlastní

Nejnovější články