Znetvořený zabiják Biomutant v potápěčské soupravě nevypadá tak nebezpečně
zdroj: tisková zpráva

Znetvořený zabiják Biomutant v potápěčské soupravě nevypadá tak nebezpečně

11. 12. 2018 10:50 | Video | autor: Patrik Hajda |

Cože? Jaký Biomutant, ptáte se? Před rokem oznámená akční hra s krásným otevřeným světem se nějak odmlčela. Naštěstí tu dnes nemusím oznamovat zrušení projektu, ale právě naopak novou ukázku se záběry z hraní. Biomutant předvádí různé mounty, své vlastní vybavení, biomy i nepřátele.

Biomutanta jsem si vyzkoušel na loňském Gamescomu a půlhodinová ochutnávka mi dala zakusit pravděpodobně nejdůležitější složku celé hry, kterou jsou propracované souboje. Podivný kříženec mývala, veverky a bůhví čeho dalšího se dokáže elegantně ohánět rozličnými zbraněmi na blízko i na dálku, využívat prostředí a nejrůznější vychytávky.

Bohužel jsem nespatřil moc ze samotného světa, protože jakmile jsem vylezl ze zrezivělého komplexu, demo skončilo. Nové video se soustředí právě na otevřené prostory, které obývají různá stvoření. Na některých se můžete projet nebo proletět, jiná vám půjdou po krku.

zdroj: Archiv

Těžko říct, jestli se ve hře střídá roční období, ale na záběrech kromě léta uvidíte i zimu a něco, co by mohl být podzim. Rovněž se vám představí různé bojové styly hlavního hrdiny, které mohou zajít pořádně daleko. Hlubokomořský potápěč se šurikeny? No, proč ne.

Díky videu je nyní nanejvýš jasné, že vás čekají souboje s gigantickými bossy a poslední záběr napovídá, že budete mít co do činění i se samotnou přírodou. Biomutant se sice po delší době připomněl, ale datum vydání neoznámil. Očekávejte ho v průběhu příštího roku.

Nejnovější články