Žraloci, velryby a pirátský život v traileru na Assassin's Creed IV
zdroj: tisková zpráva

Žraloci, velryby a pirátský život v traileru na Assassin's Creed IV

16. 7. 2013 18:43 | Video | autor: Aleš Smutný |

Tak jsi toho dosáhl Ubisofte. Už mne nenapadají žádné hlášky s rumem, papoušky a dřevěnýma nohama. Marketingová kampaň na Assassin's Creed IV: Black Flag trochu připomíná bouři na moři, která všechno semele a na konci vyplivne pár přeživších. Přitom se není třeba tak snažit, minulé video, které představovalo všemožné herní prvky mi přišlo vynikající.

Nicméně, máme tu další pirátský trailer na hru. Kromě námořnického popěvku tentokrát vyčnívá z davu mrtvý kladivoun tahaný z vody, kladení výbušných pastí v podobě sudů se střelným prachem a pěkné záběry z abordáže nepřátelské lodi. Nejde ale o nic, co bychom v souvislosti s Assassin's Creed IV: Black Flag už neviděli. Efektní, opravdu hezky vypadající, ale už poněkud opakující se. Možná přidat něco o slibovaném životě Edwarda mimo loď?

Nevím jestli by Ubisoft neměl ubrat, hra vychází až 29. října a tímhle tempem se všechno to obouruční rozsekávání, poskakování po ráhnech a svištění dělových koulí hodně rychle okouká. Já tak upírám naději na to, že se z Edwarda může vyklubat sympaticky nemilý šmejd a hrdlořez, což by z něj dělalo mile nesympatického a tedy zajímavého hlavního hrdinu.

...

Nejnovější články