Zvířecí kyborg, válečný zločinec či sadistický stroj - kyberpunková akce Ruiner představuje své bossy
zdroj: tisková zpráva

Zvířecí kyborg, válečný zločinec či sadistický stroj - kyberpunková akce Ruiner představuje své bossy

25. 9. 2017 15:51 | Video | autor: Patrik Hajda |

Psal se rok 2091, kdy se špinavými ulicemi metropole Rengkok rozezněly hlasité výbuchy a rytmické výstřely z automatických zbraní. Nejednalo se o teroristický útok nějaké radikální skupiny. To si jen jeden maník bez zábran čistil cestu zkorumpovaným systémem. Proč? Snaží se vypátrat svého uneseného bratra. Do té doby zvuky války neustanou. Do té doby padnou desítky bossů. Je tady Ruiner.

Frenetická top-down akce Ruiner vychází již zítra a tvůrci z Reikon Games vám tento slavnostní okamžik rádi připomínají novým výbušným videem. V něm se drsný hrdina vrhá po hlavě do smrště kulek, střepů z granátů a spalujících plamenů, kterými ho častují bossové všeho druhu.

Čtyři z nich si odbývají svou premiéru v novém videu. Jako první se ke slovu dostává Těžký kyborg. Pochází z řady robotů, kterým byly dány vlastnosti po vzoru různých zvířat. Nepohybují se moc rychle, ale útoky mají smrtící. Zvlášť když se jejich tvůrci inspirovali u rosomáka (rozumějte Wolverina) a jeden kousek opatřili adamantiovými drápy.

zdroj: Archiv

Druhý na řadě je Kapitán Bogdan a jeho mazlíček granátomet. Je to válečný zločinec hledaný za masové popravy uskutečněné v roce 2054 během balkánského povstání. Na krku má i vydírání a ozbrojená přepadení. Jeho výbava je sice zastaralá, ale i na dnešní poměry stále smrtící.

Jako třetí vám bude dělat vrásky Stín. Stejně jako ostatním členům Triády i jemu vymyli mozek, proto se o něm skoro nic neví. Vystupuje pod několika jmény, ale Interpol ho na nejaktuálnější listině teroristů označil jako Stín. Drží rekord v počtu zabití vzhledem ke svému velice mladému věku a je obviněn z genocidy a zločinů proti lidskosti.

Poslední z řady pokřivených úchylů je Matka – obří stroj, který má pod palcem všechny obranné systémy. Může se chopit kontroly nad libovolným zařízením v rámci sítě jejího vlivu. Za dobu své existence si vypěstovala nemilosrdnou, sadistickou osobnost, kvůli které si s obětí ráda hraje, než konečně ukončí její trápení. Pochybovat o jejích schopnostech není zrovna moudré.

To by byla čtveřice hrůzných bossů, kterým se při hledání bratra nevyhnete. A bůhví jaká další monstra v lidské a mechanické podobě vás ještě čekají. Ale když o tom tak přemýšlím, největším monstrem budete v konečném důsledku stejně vy, když se zpětně ohlédnete za svou stopou tvořenou zmasakrovanými těly. Ale co byste pro rodinu neudělali, že? Odvažte se již zítra na PC (Steam), PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články