Zvratky, krev a náckové. Wolfenstein: Youngblood se nechutností nebojí, použije na ně ray tracing
zdroj: tisková zpráva

Zvratky, krev a náckové. Wolfenstein: Youngblood se nechutností nebojí, použije na ně ray tracing

28. 5. 2019 16:14 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Nvidia uzavřela další herní partnerství: nadcházející omlazená střílečka Wolfenstein: Youngblood, která si odbyde premiéru v létě, vyjde v balíčcích s jejími RTX kartami. Pokud se tedy na kooperativní řezničinu pro dva těšíte a zároveň uvažujete o upgradu svého hardwaru, můžete si na výhodnou nabídku do července počkat.

Wolfenstein: Youngblood bude kromě jiného podporovat hned dvě exkluzivní technologie od Nvidie. Ray tracing zajistí radikální zlepšení kvality obrazu založené na realističtějším nasvícení, zatímco adaptivní shading, který od loňska používá i Wolfenstein II: The New Colossus, zase zvedne výkon, tedy snímky za sekundu.

Všechno tedy v ideálním případě poběží plynule a ještě to bude krásně vypadat, jak ilustruje čerstvý trailer, kde se nepřátelům rozprskávají hlavy a zasekávají se jim do hrudí sekyrky, až se z toho jedné z Blazkowiczových dcerek neudělá dobře. Ani se jí moc nedivím.

zdroj: Archiv

Pátrání po jejich otci započne 26. července, kdy Wolfenstein: Youngblood oficiálně vychází. Pokud si v té době koupíte některou z karet z řady GeForce RTX, případně hotovou sestavu či notebook s ní, u vybraných prodejců k ní hru dostanete zdarma.

Nejnovější články