Volcanoids

Volcanoids

Články

Přežijete? Humble Bundle láká na survivaly za pár stovek

Přežívání v poušti, pustině i v radioaktivních městech

Steam vyzdvihuje ve svých výročních statistikách Kingdom Come, Beat Saber, DayZ, nebo třeba Factorio

Sice už si musíme zvykat na psaní nového čísla nového roku, ale ještě nějakou dobu se budeme setkávat s hodnotou 2019 v různých souhrnech a statistikách. Steam vypracoval pět kategorií, ve kterých poukazuje na nejvýdělečnější a nejhranější hry loňského roku, mezi kterými nechybí české novinky i stálice.

Český survival Volcanoids se provrtal na Steam v předběžném přístupu

A je tu třetí česká hra vydaná v průběhu ledna. Po plné verzi metroidvanie Feudal Alloy a early accessu tycoonu Transport Services se hlásí ke slovu další neméně zajímavý počin Volcanoids od českého studia Volcanoid. Hra je ve vývoji přes rok, přičemž zhruba polovinu této doby byla dostupná zdarma v pre-alpha verzi. Nyní je odhodlaná zaujmout mnohem širší publikum v předběžném přístupu na Steamu.

Česká hra Volcanoids vás posadí do obřího obrněného vrtáku

Je cosi šíleně uspokojivého na nedotknutelném útočišti uprostřed zkázy a nebezpečí. Přesně tenhle příjemný pocit ve mně vzbuzuje ohromný vrták v české hře Volcanoids, protože onen vrták zároveň slouží jako vaše mobilní základna a ochrana proti apokalypse. V článku vás čeká úvodní trailer a podrobnosti o chystaném předběžném přístupu.