Warcraft: Orcs and Humans

Warcraft: Orcs and Humans

Články

Exkluzivně: Strastiplná cesta vývojem české hry Hobo: Tough Life

Jak to všechno začalo, probíhalo a dopadlo

Pohled novýma očima na staré hry

Změnil se herní průmysl, nebo spíš my?

První dva Warcrafty jsou konečně digitálně na GOG

Série Warcraft loni oslavila 25. výročí a jak jinak čtvrtstoletí oslavit, než znovuvydáním prvních dvou dílů digitálně, bez DRM, mimo výsostné území Battle.netu. Na GOG si od včerejška můžete pořídit balíček obou Warcraftů včetně rozšíření. Zase práce? Hurá do práce!

Na internetu se po 18 letech objevila téměř hotová verze adventury Warcraft Adventures

Jednou z nejznámějších zrušených her všech dob je bez pochyby Warcraft Adventures: Lord of the Clans, kterou tvůrci z Blizzardu zařízli pár dní před E3 1998. Klasická point and click adventura je v tomto ohledu doslova legendární a čas od času se z ní na internetu objeví nějaké materiály včetně videí. Až nyní se ale na internetu objevila ke stažení (rychle zase zmizela, ale je jen otázkou času, než se zase někde objeví) hratelná verze, která zájemcům nabízí možnost si hru vyzkoušet a přesvědčit se, jestli by ve své době měla šanci uspět. Nejedná se o finální hru, nevydal ji totiž Blizzard, přesto by mělo jít o téměř hotovou verzi včetně některých filmečků, dialogů a dabingu.

Dojmy z filmu - Warcraft: První střet

Filmová adaptace Warcraftu s podtitulem První střet od režiséra Duncana Jonese patří mezi nejdražší a nejsledovanějších filmové adaptace her. V České republice má premiéru ve čtvrtek 9. června, ale Adam s Alešem zašli na novinářskou projekci, aby vám mohli sdělit, co si o Warcraft: První střet myslí.

Druhý trailer na film Warcraft podtrhuje střet lidí s orky hudbou od Prodigy

Premiéra 9. června se blíží a tak vydalo filmové studio Legendary druhý plnohodnotný trailer na film Warcraft. Ten má za sebou už několik tv spotů, teaser i trailer a v aktuální ukázce neuvidíte nic výrazně odlišného. Studio ukázalo několik nových záběrů a přidalo na akci i kouzlech, ale jinak drží trailer pořád víceméně stejnou linii.

Bleskovky

  • 1. 2. 12:00 - Blizzard vrací na Battle.net ty největší klasiky: Warcraft 1 a 2 a první Diablo