Warhammer 40,000: Sanctus Reach

Warhammer 40,000: Sanctus Reach

Články

Slitherine nabízí své hardcore strategie v masivní slevě na Steamu

Slitherine Games, zkušení vydavatelé realistických válečných strategií, nejsou zrovna známí svými slevovými akcemi. Proto by měli všichni generálští kumštýři nastražit uši při informaci, že na Steamu právě probíhá něco jako výprodej. Jejich hry se dočkaly až devadesátiprocentních slev, takže si nyní můžete výhodněji pořídit tituly ze všech možných historických ér od antiky přes napoleonské války až po Afghánistán, nebo dokonce i z velmi nehistorického univerza Warhammer 40k.

Tahovka Warhammer 40,000: Sanctus Reach připomíná, že bitva s Orky je za rohem

O hrách od Slitherine Studios se dá říci mnoho věcí, ale jen výjimečně v jejich kontextu řeknete, že jsou hezké. V případě Warhammer 40,000: Sanctus Reach tomu nebude jinak, protože, přiznejme si, její potenciál leží někde jinde – v tahových soubojích a návratu do universa Warhammer 40,000, tentokrát tažení v systému Sanctus Reach, kde se do sebe pustí jednotky Space Wolves a Orkové.

Tahová strategie Warhammer 40,000: Sanctus Reach proti vám postaví miliardy orků

Jak už naznačuje samotný název, obyvatelé universa Warhammer 40,000 si mnoho míru neužijí. To platí dvojnásob o obyvatelích systému Sanctus Reach, který se v nové strategii od Slitherine Software Warhammer 40,000: Sanctus Reach ocitl pod útokem obrovského orčího Waaaghu. Poslední planeta v sektoru, která ještě vzdoruje, je Alaric Prime, kde najdete slavný rytířský rod, z něhož se rekrutují piloti masivních bitevních robotů Imperial Knight. V obraně proti vlně zelených útočníků jim pomáhá i jednotka mariňáků z kapituly Space Wolves.

Bleskovky

  • 16. 3. 2021 - S nejnovějším číslem časopisu White Dwarf dostanete 12 her podle Warhammeru

  • 15. 7. 2020 - Nový Humble Bundle nabízí starší kousky z univerza Warhammer