Weedcraft Inc

Weedcraft Inc

Články

11 zvláštních, leč dobrých simulačních her, o kterých jste možná neslyšeli

Jedna má záliba se v redakci bohužel moc nesetkává s pochopením. Ti nade mnou mi sice dovolí sem tam informovat o provařených sériích jako Farming Simulator, Truck Simulator, Flight Simulator a Spintires/MudRunner, ale žánr simulačních her toho nabízí mnohem víc, co stojí za zmínku. Rozhodl jsem se proto sesumírovat mnou otestované „divné“ hry z poslední doby do jednoho článku, což už by mi mohlo projít. [A taky že prošlo -Ed.]

Weedcraft Inc, tycoon, ve kterém můžete obchodovat s trávou

Je víkend, venku je zima, sedíte doma a nemáte do čeho píchnout? Ne, nebudu vás zde nabádat k pěstování zelených rostlinek s nezaměnitelným aroma (ať už během růstu či jejich pálení), ale celkem bez výčitek vás chci informovat o vydání hry Weedcraft Inc, která se přesně takovým tématem zabývá.

V dubnu rozjedete svůj marihuanový podnik v tycoonu Weedcraft Inc

Kdo jiný než Devolver Digital by mohl být vydavatelem hry Weedcraft Inc, za kterou stojí malé studio Vile Monarch, tedy tvůrci srandičky Oh…Sir!! The Insult Simulator. Jejich vážně myšlená strategická simulace pěstování marihuany nakonec není tak vzdálená, jak to mohlo před třemi měsíci při jejím oznámení vyznívat. Vyjde totiž v průběhu dubna.

Manažerská strategie Weedcraft Inc z vás udělá pěstitele i legalizátora marihuany

Joint, marjánka, tráva, hulení, ganja, zelí… Marihuana má mnoho přezdívek, a ještě mnohem víc uživatelů. Různé vlády její užívání zakazují, aktivistické skupiny bojují za její legalizaci, zatímco ve zdravotnictví jde o nápomocnou bylinu. Pokud jde toto téma zcela mimo vás, chystaná hra Weedcraft Inc vás lecčemu přiučí.