WipEout HD

WipEout HD

Články

Srpen s PS Plus vás odstřelí, Games with Gold sází na Gears of War a Forzu

Letní prázdniny se překlopily do své druhé poloviny, máme tady nový měsíc a s ním i nálož her z konzolového předplatného. PlayStation Plus si pro vás na srpen připravilo jednu sniperskou klasiku a závodní kolekci, Games with Gold pro Xbox se drží na svém písečku a přidává nějaké ty dungeony.

Retro GamesPlay – hrajeme závody Wipeout

První Wipeout (nebo wipE’out“, chcete-li) nám představil vizi futuristických závodů, kterou jsme reálně ani skoro po 25 letech nezvládli naplnit. Hra se nicméně odehrává v roce 2052, takže pořád máme nějaký ten čas k dobru. V kluzáku musíte zvítězit v antigravitační závodní lize, na výběr přitom je z různých pilotů, týmů i vybavení, které má pomáhat vašemu stylu jízdy.

Best of 2017: nejlepší závodní hra

Loni jsme si povzdechli nad absencí největších velikánů tohoto žánru v podobě Gran Turismo a Need for Speed a letos bychom byli možná radši, kdyby byli opět na seznamu pohřešovaných. Zatímco Gran Turismo Sport zklamalo skalní fanoušky silnou orientací na online multiplayer, Need for Speed: Payback zpackala skvělou hratelnost vážně přehnanými, do hry zasahujícími mikrotransakcemi. Rok 2017 byl naštěstí pro závodní hry velice plodný, alespoň tedy v oblasti nástupců jiných zavedených značek, kteří se vyšvihli do pětice nejlepších závodních her.

Wipeout se vrací s 4K remasterem trojice her v rámci Omega Collection pro PS4

Pokud vám chyběly futuristické adrenalinové závody Wipeout, při kterých začnete ze simulované rychlosti slzet, tím spíš, pokud vás v multiplayeru všichni předjedou, mám pro vás dobrou zprávu. Hned tři hry se vrátí v rámci remasteru Wipeout Omega Collection pro PS4 a PS4 Pro – Wipeout HD z PS3, její rozšíření Fury a 2048 z Vity.

Bývalé studio Psygnosis končí

Dá se říci, že v dnešní době vývojářská studia padají jak hrušky po dešti.

Uživatelé PSN nakupují po výpadku více her

Jak motivovat uživatele k tomu, aby nakupovali ještě více? Na chvilenku jim tu možnost seberte. Velmi volně by se tak daly interpretovat výsledky průzkumu agentury EEDAR, podle níž výpadek PlayStation Network a následný Welcome Back program způsobily u uživatelů PSN větší chuť k nakupování her a jiného obsahu.

Bleskovky

  • 25. 12. 2017 - 29. března dojde k vypnutí online serverů pro hry WipEout HD, WipEout HD Fury, WipEout 2048, EyePet, EyePet Move Edition, EyePet & Friends, Killzone 2, Killzone 3, Knack’s Quest a Gravity Rush 2.

REMAKE

Wipeout Omega Collection
Wipeout Omega Collection
Akční
PlayStation 4, PS4 Pro
7. červen 2017
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
29. září 2008
Recenze