World of Warships: Legends

World of Warships: Legends

Články

Na evropském udílení cen CEEGA bodovali Češi i Slováci

CEEGA, neboli Central & Eastern European Game Awards, neboli ceny her z regionů střední a východní Evropy, znají své vítěze. Ti byli oznámeni v pátek v polské Poznani v rámci konference herního průmyslu a ať už jste Češi, nebo Slováci, můžete se radovat. Každý z těchto států si odnáší nějaká prvenství.

Vychází konzolová "akčnější" verze World of Warships

Doposud jste se králem či královnou sedmi moří mohli stát jen na PC, dneškem se to ovšem mění. Na PlayStation 4 a Xboxu One vychází předběžný přístup World of Waships: Legends, nejen ovládáním uzpůsobený potřebám konzolových hráčů. Zatím na pěti různých mapách a se třemi třídami lodí, jejich počty ale postupně porostou.

Lodní bitvy míří na konzole v World of Warships: Legends

Světy tanků, letadel a válečných lodí mají miliony hráčů po celém světě, ale konzolová verze World of Warships doteď na trhu chyběla. Wargaming by samozřejmě mohli vzít počítačovou verzi a stvořit port jedna ku jedné, ale místo toho hru prakticky úplně překopali na míru konzolím, a to nejen v oblasti ovládání. V traileru se navíc můžete pokochat tím, jak krásně bude vypadat voda. A ty lodě, samozřejmě.