World War Z
Věková dostupnost

World War Z

Články

THQ Nordic kupuje tvůrce World War Z a Zaklínače 3 na Switch

Holdingová firma THQ Nordic AB, která se loni přejmenovala na The Embracer Group, aby se nepletla se svou rakouskou vydavatelskou dceřinou společností, opět vyrazila na nákupy. Do sestavy jednoho z největších evropských vydavatelů přibývá studio Saber Interactive, které proslavil velmi zdařilý loňský port Zaklínače 3 na Nintendo Switch a také jeho vlastní kooperativní zombie střílečka World War Z.

Epic Games Store implementoval hodnocení her. Známe i odhadovaná čísla prodejů konkrétních titulů

Uživatelé Epic Games Storu prakticky od jeho spuštění volají po možnosti hodnotit nabízené hry. Uživatelské recenze, které jsou nedílnou součástí Steamu, v Epic Games Storu stále chybí a ještě nějakou chvíli chybět budou. Ale konečně došlo k implementaci agregátu OpenCritic, který shromažďuje recenze kritiků podobně jako Metacritic. Kromě toho dostáváme odhadovaná čísla z prodejů nejpopulárnějších her obchodu.

Seznam exkluzivních her na Epic Games Store

Snad jednou týdně se objeví zpráva o úplně nové, případně již dříve oznámené hře, která se na určitou či neurčitou dobu stane exkluzivitou Epic Games Storu. Lidský mozek není schopný si všechna ta oznámení pamatovat, proto jsme se rozhodli shromáždit všechny takové hry na jednom místě. Počítadlo se prozatím zastavilo na 101.

Bývalý šéf studia id Software Tim Willits se usadil u tvůrců World War Z

Je to téměř měsíc od nečekaného odchodu Tima Willitse z id Software. V této firmě působil dlouhých 24 let a je podepsaný pod sérií Quake, hrami Rage, Doom 3 a dalšími. Sliboval, že po QuakeConu oznámí své další plány. Předčasný důchod se nekoná, Willits pokračuje v šéfování ve společnosti Saber Interactive.

Bleskovky

  • 11. 8. 2023 - World War Z vás v novém updatu zavede do Říma

  • 10. 9. 2021 - Kooperativní střílečka World War Z letos vyjde na Switchi

  • 5. 6. 2019 - Zombie střílečka World War Z dostane misi v Tokiu, nový typ zombíků a další novinky v bezplatném updatu.

  • 24. 4. 2019 - World War Z prodalo milion kopií během jednoho týdne, jen na PC překonalo hranici 250 tisíc kusů.

  • 13. 2. 2019 - Kooperativně-kompetitivní zombie střílečka World War Z vyjde 16. dubna.

  • 15. 6. 2018 - Video: První gameplay záběry ze hry World War Z.

Hodnocení čtenářů:
100/100