Xenonauts

Xenonauts

Články

GOG vykopává: spustil obrovské letní slevy a rozdává hry zdarma

Ještě předtím než vám vyprázdní peněženku blížící se Gabe Newell, můžete si ji na blížící se masakr natrénovat na GOGu. Poláci totiž na svém portálu spustili obří slevovou akci, kdy budou po následujících 18 dnů nabízet hromadu her ve velkých slevách, přirozeně bez DRM. A nebyl by to GOG, aby si pro nás nepřipravili taky nějaké bonusy a hry zdarma. Vymysleli tak lišácký systém, kdy čím více utratíte, tím víc dostanete zadarmo.

Dojmy z hraní modifikace XCOM: Long War - takhle měla hra vypadat od začátku

Jsou to už dva roky, co vyšel moderní remake UFO: Enemy Uknown pod názvem XCOM: Enemy Unknown. Vedle posunu pravidel tahovek a stylizace ale někteří hráči novému XCOMu (i po zlepšení v datadisku Enemy Within) vytýkali úbytek atmosféry zoufalého boje s ufounskou invazí. Podobné výtky jsou však pasé nejpozději od letošního jara, kdy mezi hráče přišla fanouškovská modifikace Long War (její wikia). Ačkoliv je stále rozpracovaná, kvůli své komplexnosti si už nyní zaslouží mnohem více než jenom stručné shrnutí na dva odstavce. 

Válka s emzáky pokračuje v Xenonauts - nástupce XCOMu hlásí hotovo

Pokud milujete původní UFO/XCOM, pak buď víte o projektu Xenonauts, nebo se o něm nyní dozvíte a zařadíte si ho mezi nejočekávanější hry, přestože čekání bude velmi krátké. Jakkoli můžete Xenonauts ještě stále nají na Steamu v Early Access sekci, tvůrci z britského studia Goldhawk Interactive už současnou verzi označili 1.0 s tím, že kromě dodatečných updatů pro vylepšení stability se nebude od plné hry lišit. Formálně ale finální verze vyjde až 16. června.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
18. června 2014
Recenze