Hráči Fortnite se budou moct s předstihem podívat na scénu ze Star Wars: Vzestup Skywalkera
zdroj: tisková zpráva

Hráči Fortnite se budou moct s předstihem podívat na scénu ze Star Wars: Vzestup Skywalkera

9. 12. 2019 16:58 | Zajímavosti | autor: Šárka Tmějová |

Sezónu Hvězdných válek už pro letošek uvedl seriál Mandalorian spolu s baby Yodou, kterému se bylo na internetu prakticky nemožné vyhnout. Horečka Star Wars bude pokračovat i v následujících dnech. Epic Games ve spolupráci s Disney organizují exkluzivní promítání dříve neviděné scény z Epizody IX: Vzestup Skywalkera. Čím bude speciální? Zamířit na něj budete muset do battle royale Fortnite.

Není to první narážka na Star Wars, která se ve Fortnite objevila, pro svoji postavičku si můžete pořídit oblek ikonického Stormtroopera a nad ostrovem byl nedávno spatřen také Star Destroyer.

Premiéra exkluzivní scény se uskuteční v sobotu 14. prosince ve 20:00, uvede ji JJ Abrams a bude během ní vyhlášen mimořádný klid zbraní, abyste si ji mohli vychutnat bez toho, že vás někdo bude naschvál zabíjet.

zdroj: Archiv

Kromě Fortnite se nový obsah pro Vzestup Skywalkera objeví také v multiplayerové střílečce Star Wars Battlefront 2, kam dorazí 17. prosince. Nepříliš pozitivně hodnocená hra je nyní dostupná v rámci předplatného EA Access, takže si ji alespoň nemusíte pořizovat zvlášť. S poslední epizodou se pojí několik nových tříd i planeta s bojištěm v deštném pralese.

Filmové Star Wars: Vzestup Skywalkera zamíří do českých kin 19. prosince.

Nejnovější články