Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection
Věková dostupnost

Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection

Články

Jízdní řád na další týden – Call of Duty, Spintires a Zoo Tycoon

Vychází Call of Duty! A co víc, vrací se zpátky do druhé světové války! Někdo by mohl říct, že z herního hlediska je příští týden vyřešený, protože návrat jedné z nejúspěšnějších značek vůbec (tím spíš, že se jedná o návrat k jejím kořenům), je prostě to nejdůležitější, co se v týdnu od 30. října stane. Ale není tomu tak, o čemž vás přesvědčí nejnovější Jízdní řád, který představí hry, které příští týden vychází. Jako obvykle jej pro vás sestavil a natočil Honza Vondrášek.

Nenechte vyhynout slona indického! Zachraňte ho ve vylepšené verzi Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection

Když se podíváte na celou slavnou sérii Zoo Tycoon, zjistíte, že každý díl byl ve světě přijat v podstatě úplně stejně – nadprůměrně, ale vždy bylo co zlepšovat. První dva díly vyšly na začátku století, zatímco ten třetí (dostupný jen na Xboxech) si dal s vydáním před čtyřmi lety poměrně načas. A i přes jeho vlažnější přijetí se Microsoftu zjevně vyplatí investovat do rozšířené edice s názvem Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection.

Bleskovky

  • 14. 9. 2018 - THQ Nordic spolu s Microsoft Studios dnes na Steam přidávají ReCore: Definitive Edition, Super Lucky's Tale, Disneyland Adventures, Rush: A Disney-Pixar Adventure a Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection.

  • 21. 8. 2018 - THQ Nordic se stal vydavatelem titulů ReCore: Definitive Edition, Super Lucky’s Tale, Disneyland Adventures, Rush: A Disney-Pixar Adventure, Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection pro Steam a fyzické verze her.