Beyond Good & Evil HD
Věková dostupnost

Beyond Good & Evil HD

Články

LongPlay – Beyond Good & Evil #6

Jatka mají kluci za sebou, blíží se závěr hry. Stačí sehnat dost perel na nákup nezbytných součástek a hurá do poslední fáze hry, do vesmíru. Stihnou to Vašek s Adamem v průběhu tohoto vysílání? Zjistíte to jedině tak, že se budete dívat (a případně jejich počínání komentovat) také.

LongPlay – Beyond Good & Evil #5

Pokračujeme v kontinuálním hraní a vysílání naší oblíbené akční adventury Beyond Good & Evil. V minulém díle se Vašek s Adamem dostali do lokace Slaughterhouse, kde už mají po trošce tápání, vracení se a jiných patálií splněnou polovinu z celého úkolu. Dostanou se v průběhu tohoto vysílání ven na čerstvý vzduch? Co je čeká poté? Dívejte se (a hrajte) s námi.

Beyond Good & Evil 2 je opět ve vývoji, jedničku vydá Ubisoft zdarma

Někde tam venku, v divoké spleti ulic nejmenovaného velkoměsta, seděl na rozviklané židli bezzubý stařík narozený ještě někdy před rokem 1990. Už celé týdny neviděl živou duši. Všichni ho opustili, a upřímně řečeno je velmi těžké mít jim to za zlé. Nebyli schopní snést jeho neustále monotónní, monotematické monology. Stařík byl totiž posedlý. Posedlý výtečnou akční adventurou Beyond Good & Evil od tvůrců Raymana, která ve své době, před více než deseti lety, udělala pořádnou díru do světa (prodejně tedy moc ne) a fanouškovských srdcí. Jenže za ta léta už všichni přestali věřit, že se někdy dočkají chystaného pokračování, jehož vývoj byl pronásledován spoustou nejistot. Kromě staříka. Stařík věřil. A k velké hanbě všech sýčků i posměváčků… měl pravdu.

Tržby z digitální distribuce přes Steam a XBLA stoupají

Analytická firma Forecasting & Analyzing Digital Entertainment (FADE) zveřejnila své odhady prodeje a zisků Steamu a Xbox Live Arcade a konstatuje, že obě služby zaznamenaly znatelný nárůst v ziscích.

Úvodních 8 minut hraní Beyond Good & Evil HD

Dva týdny před vydáním xboxového HD remaku akční adventury Beyond Good and Evil se na...

Bleskovky

  • 31. 8. 2023 - Zřejmě se chystá nová výroční edice Beyond Good & Evil

  • 26. 7. 2016 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v srpnu 2016 zdarma Warriors Orochi Ultimate (XOne), WWE2K16 (XOne), Spelunky (X360, XOne) a Beyond Good & Evil HD (X360, XOne).

ORIGINÁL

Beyond Good & Evil
9/10
Beyond Good & Evil
Adventura
PC, PlayStation 2, GameCube, Xbox
listopad 2003