Blood Knights
Věková dostupnost

Blood Knights

Články

Další trailer na upíří rubanici Blood Knights

Musím říci, že Blood Knights vypadá přesně jako ten typ malé hry jen pro digitální distribuci, která může překvapit, a když se tak nestane, svět se nezboří. Mile béčkový příběh o rytíři, který kosil upíry (no, podle traileru hlavně upírky s mocnými ňadry a širokými výstřihy) a ve chvíli, kdy se z něj stal upír, společnost jej ostrakizovala (shozením ze skály), neurazí.

Blood Knights připomíná upíří mix Diabla a Dragon Age

Chlapci a děvčata z německého studia Deck 13 (Venetica, Jack Keane, Ankh) se teď chystají vstoupit do trochu temnějších a krvavějších vod. Značně krvavějších. V jejich nové hře Blood Knights půjde totiž o upíry, oblíbené to téma posledních let. Od pohledu může Blood Knights připomínat trochu Diablo a trochu Dragon Age, ale způsobem hratelnosti bude mít spíš blíže k tomu Diablu. Podobně jako v Diablo III budou i v Blood Knights tuny zbraní, brnění a předmětů, které budou z vašich nepřátel tryskat coby loot.

Bleskovky

  • 27. 4. 2017 - Členové PS Plus programu obdrží v květnu Alienation (PS4), Tales from the Borderlands (PS4), Blood Knight (PS3), Port Royale 3: Pirates and Merchants (PS3), Laser Disco Defenders (PSV) a Type: Rider (PSV). (+video)