Bohemian Killing

Bohemian Killing

Články

Steampunková detektivka Bohemian Killing se dočkala prvního velkého updatu

Koncem července vyšla pozoruhodná detektivní adventura Bohemian Killing, v níž hrajete podezřelého z vraždy. Hra vyniká hned dvěma prvky – odehrává se ve steampunkové verzi Paříže 19. století a především, využívá dvojí časové roviny. Soud rekonstruuje jednotlivé části osudové noci, kdy jste měli spáchat vraždu – rekonstrukce probíhá tak, že dané pasáže hrajete a snažíte se svou činností očistit – a nebo naopak prokázat svou vinu. Záleží jen na vás, protože Bohemia Killing je jako stvořená pro experimentování a opakované hraní. Nově polské studio Moonwalls vydalo rozsáhlý update, který nejen, že opravuje chyby, ale rozšiřuje celkový herní obsah.

Bohemian Killing vás postaví před soud ve steampunkové Paříži

Polské studio Moonwalls prezentuje svojí hodně netradiční detektivní adventuru Bohemian Killing v novém videu. Stejně jako v rámci hry, se i ve videu střídají dvě roviny – soudní a vzpomínková. Ocitáte se totiž v roli Alfreda Ethona, který byl obviněn z vraždy mladé dívky. Není vlastně jisté, zda vraždu spáchal, respektive, zdá se, že to bude záležet na vás a na tom, jak odehrajete vzpomínkové mise. Protože v nich tkví kouzlo této hry.

V Bohemian Killing se v roli vraha hájíte před soudem

Polský vývojář Marcin Makaj se rozhodl ve svém projektu Bohemian Killing vytvořit soudní drama s hráčem v roli obžalovaného z vraždy. A nemyslete si, že je cílem očistit vlastní jméno před soudem. Jste totiž vinní a dokonce vraždu spácháte v tutoriálu. Problém je, že nevíte, proč jste ženu zabili a právě skrze silně nelineární vyprávění u soudu záhadu rozkryjete.