Claw Hunter

Claw Hunter

Články

Stáhněte si pre-alfa verzi české dinosauří hry Claw Hunter

České studio Unidreamers se svým projektem Claw Hunter sice na Kickstarteru neuspělo, ale luk do žita ještě nehází. Hra prošla na Steamu Greenlightem a tvůrci nově nabízejí hratelný kus pre-alfa verze hry, který obsahuje především minihry jako je závodění na dinosaurovi a nebo jejich střílení na čas. Minihry se navíc počítají do globálního žebříčku a tak se můžete snažit být tím nejrychlejším a nejpřesnějším lovcem.

Česká hra s lovci a dinosaury Claw Hunter vyměnila multiplayer za příběhovou kampaň

Když jsem v listopadu psal o českém projektu Claw Hunter, mělo jít o multiplayerový titul ve světě, kde najdete jak lidské lovce, tak i dinosaury. Jenže jak šel čas, studio Unidreamers kolem Jiřího Adamce se rozhodlo koncept hry pozměnit a na Kickstarter dorazili s jinou podobou Claw Hunter. Hra bude ryze singleplayerová, příběhová a díky tomu se do ní podívá hned trojice postav, jejichž příběh budete moci sledovat. 

Fight Club #302: Srdíčka pro Adama

Pokud vás ještě zcela nepohltily šílené slevové akce u příležitosti Black Friday, můžete s námi strávit následující minuty při sledování tradičního středečního podcastu Fight Club. Moderoval Pavel Dobrovský a po jeho boku usedli Adam s Alešem a Petrem, aby se pobavili o těchto tématech.

Česká multiplayerovka Claw Hunter vás pošle na dinosauří ostrov

Z českých luhů a hájů přichází vzpomínka na tradici Zdeňka Buriana, Eduarda Štorcha a Zemanovy Cesty do pravěku, byť v poněkud jiné podobě. Tým vedený Jiřím Adamcem připravuje multiplayerový akční titul Claw Hunter, v němž se v roli pravěkého lovce ocitnete na ostrově plném dinosaurů. Takže žádné pobíhání se skupinkou školáků, tohle bude boj o přežití. Protože boj o přežití patří dnes k nejoblíbenějším herním žánrům.