Hearts of Iron IV: Together for Victory

Hearts of Iron IV: Together for Victory

Články

Vyšel první datadisk pro Hearts of Iron IV jménem Together for Victory

„Budete bojovat o samotě? Nebo zůstanete pospolu – pro vítězství?“ hřímá chlapík s neidentifikovatelným (snad novozélandským?) přízvukem v release traileru na Together for Victory, první DLC vynikající válečné strategie Hearts of Iron IV. Už jsme se tu o něm párkrát zmiňovali, a teď se do něj všichni nadějní i bitvami protřelí generálové konečně můžou ponořit.

První datadisk pro Hearts of Iron IV vyjde 15. prosince a přinese spoustu užitečných změn

Aleš se ve svém článku už před měsícem zmiňoval o chystaném datadisku k výtečné válečné strategii Hearts of Iron IV. Nese název Together for Victory a soustředí se především na různé kolonie Britského impéria tak, aby Kanada, Jižní Afrika, Indie, Austrálie a Nový Zéland byly mnohem propracovanější. No a tohle všechno si hráči HoI IV užijí již příští týden, protože tvůrci z Paradoxu stanovili vydání datadisku na 15. prosince. Společně s tím také zveřejnili sadu nových informací.

Datadisk Together For Victory přidá do Hearts of Iron IV řadu vylepšení

Jako u ostatních her od Paradoxu, i Hearts of Iron IV čeká budoucnost plná datadisků, které rozšiřují základní hratelnost této vynikající (viz Vaškovu recenzi) strategie. První z nich se jmenuje Together For Victory a radost z něj budou mít především milovníci britského Commonwealthu, i když z novinek, které představí, mohou těžit všechny národy.