Lara Croft and the Temple of Osiris
Věková dostupnost

Lara Croft and the Temple of Osiris

Články

Patnáctá Games TV představuje Laru Croft v The Temple of Osiris

Mrazy, které paralyzovaly dopravu v celé republice, sice vystřídalo falešné jaro, ale jestli pořád sháníte nějaký vánoční last minute zájezd, co takhle Egypt? A konkrétně ten starověký, kam jsme se vydali ve společnosti destruktivní archeoložky Lary Croft. Její nové dobrodružství nese název The Temple of Osiris a v akci jej uvidíte v novém dílu pořadu Games TV, který vyrábíme ve spolupráci s internetovou televizí Stream.cz.

Sledujte přímý přenos z PlayStation Experience - dvoudenního festivalu her pro majitele PlayStation konzolí

Ne náhodou patří aktuální víkend velkým herním akcím v Las Vegas. Když už máte na jednom místě spoustu vývojářů při udělování The Game Awards, byl by hřích je nezdržet ještě dva dny pro mnohem větší akci PlayStation Experience. Jestliže jste ale ještě nezpracovali všechna videa či nové informace z dnešního rána, měli byste si pospíšit, protože se valí další vlna. Dvoudenní akci PlayStation Experience odstartuje dnes od 19:00 devadesát minut dlouhá tisková konference, během níž zřejmě uvidíte trailer na Uncharted 4 a další nové i již oznámené projekty. Program bude dále pokračovat až do dvou do rána, což platí i pro zítřek. Kompletní program vysílání pro oba dva dny najdete v článku, stejně jako embed se streamem, přes který můžete vybrané pořady sledovat.

Lara Croft and the Temple of Osiris přizpůsobí hratelnost počtu hráčů

Z puzzle akce Lara Croft and the Guardian of Light se stala povedená a úspěšná hra, což podtrhuje i vývoj zajímavě vypadající kooperativní akce Lara Croft and the Temple of Osiris. Kooperace však není ve hře povinná. Jakkoli platí, že čím víc lidí, tím větší zábava, následující video vysvětluje, že hra uzpůsobí obsah úrovní, když se na vydáte na egyptské dobrodružství sami.

Lara Croft and the Temple of Osiris bude ve čtyřech hráčích zběsilá řežba

Nejen kauzou o časové exkluzivitě na Xbox One je Lara živa. Začátkem prosince totiž vychází žánrově zcela jiný titul, kooperativní akce Lara Croft and the Temple of Osiris. Jak uvidíte na videu v článku, půjde o zběsilé a hektické dobrodružství, kdy se předháníte v kradení lupu a "zcela náhodném" vzájemném shazování do pastí. No, stane se...

Lara Croft and the Temple of Osiris vyjde už 9. prosince

Stejně jako teď můžou fanoušci Hitmana vyplňovat čekání na nový díl pomocí mobilního Hitman GO, dočkají se brzy i fanoušci Tomb Raidera. Na E3 oznámený Rise of the Tomb Raider je ještě daleko, ale už letos v prosinci dostaneme pokračování povedené kooperativní akce Lara Croft and the Guardian of Light. Ta vyšla už v roce 2010 a letos, konkrétně 9. prosince, vyjde novinka Lara Croft and the Temple of Osiris.

Bleskovky

  • 24. 4. 2017 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v květnu 2017 zdarma Giana Sisters: Twisted Dreams – Director’s Cut (XOne), Lara Croft and the Temple of Osiris (XOne), Star Wars: The Force Unleased II (XOne, X360) a LEGO Star Wars: The Complete Saga (XOne, X360).

  • 30. 7. 2015 - Členové PS Plus programu obdrží 4. srpna zdarma hry Lara Croft and the Temple of Osiris (PS4), Limbo (PS4), God of War Ascension (PS3), Stealth Inc 2: A Game of Clones (PS4, PS3, PSV), Sound Shapes (PS4, PS3, PSV) a CastleStorm Complete Edition (PS3, PSV)

  • 9. 6. 2014 - Lara Croft and the Temple of Osiris je nástupce Lara Croft and the Guardian of Light a hrdinku zavede do Egypta. Příběh hry si budete moci užít společně až se čtyřmi přáteli. (+ video)