Zahrajte si Crysis 3, Assassin's Creed III a vyzkoušejte Wii U
zdroj: tisková zpráva

Zahrajte si Crysis 3, Assassin's Creed III a vyzkoušejte Wii U

22. 9. 2012 21:28 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Asi by bylo dobré vám připomenout, že příští týden od čtvrtka do neděle, tedy od 27. do 30. září, proběhne v areálu výstaviště PVA Expo Praha v Letňanech akce zvaná For Games 2012, první veletrh videoher a interaktivní zábavy v ČR. A dobré je to kvůli tomu, že už je z větší části znám program, tedy s čím se na veletrhu české herní firmy předvedou. A začneme zostra.

Playman vás na For Games nechá (krom hudební hry Rocksmith) na několika nabušených PC zahrát střílečku Fary Cry 3, konkrétně multiplayer deathmatch 6 proti 6. A když vás přestane bavit, nechat se neustále masit od zručnějších hráčů, bude mít Playman na stánku ještě Assassin's Creed III, z něhož vás nechá vyzkoušet námořní misi. A co chystají další firmy, jmenovitě Conquest a Electronic Arts?

Conquest přemluvil hlavouny z Nintenda, aby přivřeli očko a umožnili na For Games prezentovat konzoli Nintendo Wii U, na níž si budete moci zahrát nejenom Assassin’s Creed III, ale i očekávanou zombáckou akci ZombiU a nádherně vypadající plošinovku Rayman Legends.

EA vás na For Games nechá krom aktuálních novinek FIFA 13 a NHL 13 vyzkoušet prakticky všechny chystané podzimní tituly včetně Medal Of Honor: Warfighter a Need For Speed Most Wanted, ale k dispozici bude i hratelná verze střílejdy Crysis 3, která vyjde až v příštím roce.

Všechny tři firmy rovněž na For Games chystají různé soutěže. Playman nabízí komukoli, kdo přijde v herním kostýmu a dopředu svůj záměr ohlásí dle podmínek na této stránce, vstup na For Games zdarma, potažmo jen v sobotu 29. září.

Conquest bude na svém stánku pořádat soutěž o ACIII merchandise, čili batohy, trička, nášivky, pěnové tomahawky a další. EA možná něco na místě vymyslí také, ale už nyní je jedním z hlavních bodu doprovodného programu For Games páteční křest FIFA 13, v jehož rámci se utkají fotbalové hvězdy Sparty a Slavie – bude to generálka na skutečné derby pražských „S“, které se koná o den později.

A když už jsme zmiňovali soutěž o vstup zdarma, tak krom Playmana nabízí vstupenky na výstavu v této soutěži i vývojáři z týmu Dreadlocks. Nabízí zdarma celkem 35 lístků a do soutěže o ně se zapojíte tak, že “olajkujete“ tuto stránku, vyplníte email a jméno a počkáte, jestli vás kluci a holky z týmu v pondělí vylosují.

Program For Games samozřejmě ještě není konečný, čeká se třeba na ohlášení her, s nimiž na výstavu dorazi Sony, Microsoft a další firmy.

Nejnovější články