Pac-Man Championship Edition DX
Věková dostupnost

Pac-Man Championship Edition DX

Články

Pacapong míchá dohromady tři herní klasiky, navíc je k dispozici zdarma

Absenci herních mashupů se nemůžeme příliš divit. Hry jsou náročné a nákladné na vývoj a každé studio či vydavatel si své dílo navíc bedlivě střeží. Naštěstí ale existuje experimentální indie scéna a hlavně game jamy. Z jednoho podobného tak vzešla zajímavá směsice tří legendárních klasik s názvem Pacapong, která v sobě kombinuje Pong, Pac-Mana a Space Invaders. A navíc je docela zábavná.

Zahrajte si Pac-Mana v ulicích vašeho města

Nemusím snad připomínat, co je zítra za den. Možná už máte připravený nějaký aprílový vtípek na známé, rodinu a kamarády, kterým je zítra rozsekáte. A můžete si být jistí, že někdo jiný má připravený vtípek na vás. My pro vás na Games žádný aprílový vtip nechystáme, protože jsme suchaři, takže můžeme maximálně informovat o aprílech někoho jiného - třeba Googlu, který nabízí ve svých mapách možnost zahrát si Pac-Mana v ulicích vašeho města.

Videoremake nechá Pac-Mana žrát duchy v HD grafice

Nejdříve Mario, nyní Pac-Man. Tvůrci moderních verzí klasických her, který si na YouTube říká Deloix, není nic svaté. Poté, co ve videoremaku Super Modern Mario Bros. umožnil Mariovi měnit nepřátele v loužičky krve, nyní Deloix vyleštil Pac-Mana a vrhnul jej společně s bezradnými duchy do 3D bludiště.

Pac-Man Championship Edition k 30. výročí

Namco Bandai hodlá majitelům konzolí v zimě oživit letos již třicetiletou počítačovou legendu Pac-Mana prostřednictvím nového titulu Pac-Man Championship Edition DX. Jde o rozšířenou verzi tři roky staré hry, která však byla určena převážně fanatickým "pac-manářům" a v níž se např. v New Yorku dokonce pořádaly profesionální turnaje.