Resonance

Resonance

Články

Adventurní víkend s GOG.com, vč. Botaniculy i Machinaria

Tradiční víkendové akce GOGu pokračují i aktuální víkend, tentokrát ve velmi sympatickém adventurním duchu. Po minulém (tuším) strategickém víkendu si tak můžete ochladit nervy a zapojit trochu mozek. O padesát procent levněji si totiž můžete zahrát šest povedených adventur, včetně dvou českých perel - v akci je i relativně nová Botanicula a starší, ale pořád skvělé Machinarium (které mimochodem vyšlo už také na PSN).

Stahujte demo nadějné adventury Resonance

Resonance je náš redakční černý kůň na poli adventur a tak, pokud jste se také nadchli pro příběh čtveřice lidí lapených do osidel konspirace, jistě nepohrdnete čerstvým demem, které najdete zde.

Resonance ohlašuje datum vydání novým videem

Ačkoliv bych se k tomu neměl přiznávat, na Resonance, jeden z nezávislých kousků, které skutečně stojí za pozornost, jsem v průběhu měsíců tak trochu zapomněl. O to více mě potěšily čerstvé záběry, které nám přináší nový trailer na tuhle sci-fi adventuru starého střihu s dospělým příběhem, prožívaným očima čtyř postav. Oč půjde? O jednoho fyzika, jeho rozhodně ne přirozenou smrt a rozhodně ne bezvýznamný objev, po němž nyní všichni jdou. Potřebuje point-and-click tohoto stylu víc, než poutavý příběh a zajímavé puzzly?

Připomínka nadějné nezávislé adventury Resonance

Pokud jste fandy adventur, jistě víte, že se tento žánr sice odsunul z mainstreamu, ale daří...