Rising Storm
Věková dostupnost

Rising Storm

Články

V novém rozšíření Rising Storm najdete nové tanky, zbraně i mapy

Multiplayerová akce Rising Storm, potažmo Red Orchestra 2 se stále mají k světu a to i díky novému obsahu, který do hry přidává Tripwire Interactive i komunita. Nové rozšíření se jmenuje Armored Assault a je samozřejmě zdarma. V jeho rámci se rozšíří jak možná bojiště, tak i způsoby, jak likvidovat protivníky.

Rozšířená edice Rising Storm nabízí nové mapy, mód a vozidla

Tripwire Interactive rozhodně nehodlá ukončit podporu Rising Storm, což dokazuje nově oznámená GOTY edice, která obsahuje nové mapy, vozidla nebo mód. Je ale třeba říci, že ne všechen nový obsah je z dílny Tripwire - část tvoří komunitní mapy.

Red Orchestra 2 dnes dostává další příděl map

Sympatická, spartánská, neodpouštějící a přesto návyková multiplayerová střílečka Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad si stále drží svůj status a fanoušci ji zahrnují přízní i dostatkem vlastních map. Nyní vychází zcela zdarma nový balíček map, který vychází ze soutěže Counterattack Mapping Contest.

Rozšíření Rising Storm pro Red Orchestra 2 vychází už zítra

Nemějte strach z pobytu v cizí kůži a na chvilenku si představte, že jste Tomáš Jung. Ve vyhrocených bitvách za Japonce a proti nim máte nahrány desítky hodin, nespočetněkrát jste soupeře totálně zničili bojovým pokřikem „Banzai“ a ještě vícekrát shořeli v krutých bolestech, když vás sežehl nepřátelský plamenomet. Máte to? Fajn. A teď adekvátně reagujte na informaci, že Red Orchestra 2: Rising Storm přeskočí z beta fáze do fáze plné, finální, hry už zítra, tedy 30. května.

Dojmy z bety Rising Storm nás nutí řvát "Banzai!"

Na světě není moc her, které by vás u sebe dokázaly udržet víc jak stovku hodin. Multiplayerovou střílečku Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad před sebou valím už skoro 170 hodin a rozhodně nemám dost. Naopak! Stále tady je dostatek prostoru k udržení zábavnosti. A s vydáním samostatně hratelného přídavku Rising Storm zkysnu v téhle válečné vřavě minimálně dalších sto hodin. Test betaverze to jasně dokázal.

Video z Rising Storm deklaruje nezávislost hry na Red Orchestra 2

Red Orchestra 2: Rising Storm má rozhodně zajímavý příběh. Vlastně už hře ani nelze...
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
28. června 2013
Recenze