The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man

Články

Amazing Spider-Man 2 vyjde opět s filmem a bude lepší na síti

Některým herním značkám a sériím chybí zdravé sebevědomí, proto si mezi hráče netroufnou jinak, než v doprovodu dospělého rodiče, většinou z filmové branže. Spider-Man je poslední roky ukázkovým příkladem takového posery, a nezdá se, že by se to mělo v brzké době změnit. Přitom by Pavoučkovi stačila jedna fakt dobrá hra a mohl by mezi hráče se vztyčenou hlavou.

PC verze Amazing-Spidermana vyjde až v srpnu

Launch trailer z právě vycházejícího, konzolového Amazing Spider-Mana by s přimhouřeným...

Souboje v The Amazing Spider-Man zavání samohraním

Vidím Spider Man, myslím si Spider Pig. Asi je tedy zřejmé, co je mi v rámci kinematografie bližší, ale jak je to ve hrách? Po pravdě se přiznám, že herní Spider Man je série, o které vím, že existuje, ale nikdy nebyl důvod, který by mě k vyzkoušení kteréhokoli dílu přinutil. Chystaný The Amazing Spider-Man se ale od začátku tváří zajímavě a mě se zdálo, že bychom si mohli rozumět. Nejnovější video ale náš potenciální vztah opět dosti ochlazuje.

Krimi na ulicích z Amazing Spider-Mana

Nejnovější číslo Game Informeru mimo jiné popisuje hraní Amazing Spider-Mana, akce vytvářené částečně dle stejnojmenného filmu. Ve vývoji už je titul celé dva roky a za tu dobu v něm vývojáři rozjeli soběstačný herní svět, kde se nezávisle na vašich činech odehrávají nejrůznější zločiny (honičky aut, přepadání chodců i bank).

Amazing Spider-Man připomíná Arkham City

První vývojářský build The Amazing Spider-Mana udělal na novináře dojem hlavně proto, že prý nápadně připomíná Batman: Arkham City. V úvodu předvedli vývojáři z Beenox takzvaný Web Rush neboli pohyb, kterým se lze nepozorovaně spustit ze stropu nad nic netušící nepřítele (ve hře je dokonce speciální ukazatel na to, zda si vás všimli), případně se při zpomaleném času pohybovat rychle městem.

Rhino v novém traileru z Amazing Spider-Mana

Upřímně, o úspěchu hry Amazing Spider-Man, přidružené k premiéře rebootu Spider-Mana,...