Virginia

Virginia

Články

Nový díl herního pořadu Games TV navštíví městečko Twin Peaks a jím inspirované hry

Třešňový koláč a káva černá jako půlnoc bez měsíce a sovy, které nejsou tím, čím se zdají být. Návrat seriálu Městečko Twin Peaks je na spadnutí a inspiroval Lukáše k rozebrání her, které se tímhle raně devadesátkovým kultem inspirovaly.

Nejvíc nominací na festivalu nezávislých her IGF Awards posbírala detektivka Virginia

Game Developers Conference 2017 už klepe na dveře. Do San Franciska se pomalu chystají davy vývojářů i novinářů, a tak je ten pravý čas oznámit nominace na IGF Awards, oceňující nejlepší nezávislé hry loňského roku. Na výsluní se nakonec prodere celkem 30 titulů, z nichž některé jsou nominovány jen jednou, zatímco jiné posbíraly i tři, v případě adventury Virginia dokonce čtyři, nominace.

Hudební pořad Vektor zahraje muziku z her Virginia a Shadow Warrior 2

Herní hudba si na Radiu 1 našla své pravidelné místo. Každou středu od desíti večer tak můžete slyšet hodinové pásmo, naplněné soundtracky z aktuálních herních novinek. Jaké nové pecky uslyšíte dnes?

Vyšla detektivní adventura Virginia, která má stylem blízko k Twin Peaks

Po více než dvou letech vývoje vyšla interaktivní detektivní adventura Virginia, která se nebojí otevřeně deklarovat inspiraci detektivně-mysteriózními klasikami jako Twin Peaks nebo novější True Detective. Tým Variable State vytvořil více interaktivní dramatickou detektivku, než tradiční adventuru, ale právě příběh a především jeho vyprávění by měly patřit mezi nejsilnější stránky Virginie.

Detektivka Virginia představuje své dvě agentky FBI

Stylová detektivní adventura Virginia zatím vypadá jako hodně slibný závan čerstvého vzduchu, a nový trailer představující její dvě hlavní hrdinky to jenom potvrzuje. Případ ztraceného chlapce budou v podezřelém maloměstě jménem Kingdom řešit agentky FBI Anne Tarver a Maria Halperin.

Video z thrilleru Virginia slibuje hutné detektivní drama

Po více než dvou letech vývoje konečně vyjde velmi nadějně vyhlížející detektivní adventura Virginia. V ní se v roli Anne Traver, novopečené agentky FBI vydáváte po stopě Lucase Fairfaxe, chlapce z malého městečka Kingdom ve státě Virginia, který se ztratil. Ve spojitosti s hrou bývá nejčastěji skloňován oblíbený seriál Twin Peaks a tak je jasné, že sovy nejsou tím, čím se zdají být a celé městečko Kingdom je spletí nejasných a skrývaných motivů, které budete muset rozluštit.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
30. září 2016
Recenze