After Reset

After Reset

Články

Falloutem inspirované RPG After Reset se vrací na Kickstarter

"Je třeba nebrat si prvotní neúspěch k srdci," řekli si vývojáři z Black Cloud Studios a vrací se na Kickstarter s nadějně vyhlížející poctou původním Falloutům s názvem After Reset. Poprvé se na Kickstarteru objevili loni v listopadu a požadovali opravdu odvážných 900 tisíc dolarů. Samozřejmě tolik nevybrali a při aktuálním pokusu už jsou rozumnější - chtějí 35 tisíc dolarů, které by měli zaplatit prolog výsledné hry.

Kickstarterový After Reset chce být novým Falloutem

Pokud patříte také mezi ty, jimž v krvi koluje Nuka Cola a dodnes si pamatují zasyčení spuštění akčního režimu z Falloutu, určitě vám udělá radost kickstarterový projekt Black Cloud Studios. Jmenuje se After Reset a k Falloutu se přímo, otevřeně a sympaticky hlásí.

After Reset chce nabídnout RPG zážitek po vzoru série Fallout

Vůbec netuším, jak by to v mém případě bylo s oblibou postapokalyptických RPG titulů nebýt prvních dvou Falloutů, které u mě plamen nadšení asi zažehly, ale troufám si říci, že i tak by mě jakýkoli titulu v postapo stylu zajímal stejně - hodně. Pokud to má být hra ve stylu Falloutu, vizuálně, koncepčně, herně i pravidly, tak dvojnásob. After Reset si výše uvedené cíle klade, jak se dozvídám z nedávno spuštěné oficiální stránky, odkud jsem také vytěžil všechny ty pohledné artworky v galerii a okolo v textu.